Atlas Rabac - putnička agencija

Švicarska tvrtka investira 14 milijuna kuna u Hrvatsku i zapošljava,

DIREKT INFORMATOR POSAO/2018

 

 

 

Predsjednik Uprave ch-aviationa Thomas Jaeger zadovoljan je rezultatima njihove dosadašnje investicije, koja im je omogućila zapošljavanje desetak visokokvalificiranih kolega u Hrvatskoj te su stoga odlučili investirati u daljnji rast hrvatske podružnice.
Švicarska tvrtka ch-aviation koja se bavi poslovnim izvještavanjem za zrakoplovnu industriju, investirat će 14 milijuna u Hrvatsku tijekom idućih pet godina i otvoriti nova radna mjesta u Zagrebu.

Poslovno izvještavanje ili business intelligence znači sabiranje i obradu podataka, u njihovom slučaju komercijalne zrakoplovne industrije u sistematične baze koje služe krajnjim korisnicima za potrebe razvoja njihovog poslovanja i različite analize.

Najdinamičniji segment njihova poslovanja su zrakoplovne vijesti gdje korisnicima daju detaljan pregled svega što se događa po pitanju komercijalnog zračnog prometa na globalnoj razini.

"Leasing kuće i financijske institucije trebaju znati koliko koji prijevoznik ima zrakoplova, tko su vlasnici tih zrakoplova i kroz koje su tvrtke financirani. Zrakoplovni prijevoznici i zračne luke prate promjene rasporeda letova i kapaciteta na pojedinim rutama i destinacijama kroz našu bazu podataka. MRO industrija želi znati koliki je nalet pojedinog zrakoplova, koji su motori postavljeni na zrakoplove, koliko zrakoplova pojedinog tipa prijevoznik ima u floti i prema tome odlučuje tko su mu potencijalni kupci i kako može najbolje planirati svoje kapacitete. Ovo su samo neki od primjera koji idu čak i do hotelijera, koji koriste naše podatke i alate kako bi znali kojem prijevozniku na kojoj zračnoj luci treba koji broj hotelskih soba za posadu", objašnjava nam Sanja Ples, izvršna direktorica tvrtke ch-aviation.

Globalno zapošljavaju 22 osobe, od kojih je trenutno 12 zaposleno u zagrebačkom uredu. Prema kratkoročnom planu, u tim žele dodati još pet osoba dok dugoročno žele razvijati zagrebački ured. Trenutno otvorena radna mjesta za Hrvatsku uključuju pozicije istraživanja podataka, novinare za zrakoplovnu industriju, stručnog suradnika za digitalni marketing i sadržaj te menadžera za odnose s kupcima.

"Žalosno je vidjeti kako veliki broj dobro obrazovanih ljudi odlazi iz Hrvatske i drago mi je što možemo ponuditi izvrsnu alternativu onima koji ostaju. Zrakoplovna industrija očekuje daljnji rast u idućih deset godina i smatram da ovdje u Hrvatskoj možemo izgraditi najveći podatkovni centar", zaključuje izvršni direktor Max Oldorf.

I:Poslovni/Direkt Informator 2018

 

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK