Fina salata od pečenih krumpira

   DIREKT INFORMATOR GASTRO 2018

 

 

 

 Krumpir ispecitena dva puta da se bolje i lakše ispeče.


(4 osobe)

600 g srednje velikih mladih krumpira
5 ploški Podravskog špeka (80 g)
4 žlice ulja
18 g Vegete Natur za krumpir
2 žlice bijelog vinskog octa
1 žličica Senfa rustika Podravka
Vegeta Maestro crni papar
8 rotkvica
1 ljubičasti luk
1 žlica narezanog vlasca

 

1. Krumpir dobro operite, osušite i narežite na ploške debljine oko 2 mm. Špek narežite na štapiće.
2. Na zagrijanom ulju u tavi popecite krumpir do zlatnožute boje.
3. Krumpir izvadite, a u istoj tavi popecite špek da postane hrskav i dodajte krumpiru.
4. Vegeti Natur za krumpir dodajte ocat, senf i papar pa promiješajte i prelijte preko krumpira.
5. Dodajte luk i rotkvice narezane na ploške i sve lagano promiješajte.
6. Salatu pospite vlascem i ostavite je odmarati oko 15 minuta.
7. Toplu salatu poslužite kao samostalno jelo ili uz prženu ribu ili meso.

Savjet: Krumpir pecite na dva puta da se bolje i lakše ispeče.
Vrijeme pripreme: 50 minuta
Složenost: jednostavno

Izvor: Coolinarika.com/Direkt informator

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK