Panzanella juha uz savjet koji će pojačati intenzitet okusa

DIREKT INFORMATOR GASTRO 2018

 

 

Poslužite s narezanim maslinama, kaparima, lišcem bosiljka i tosiranim kockicama kruha.


(za 6 osoba)

1 Sjeckana rajčica Podravka
1 zelena paprika (100 g)
1 manji krastavac (100 g)
1 luk (60 g)
1 češanj češnjaka
1 žlica vinskog octa
3 žlice ekstra djevičanskog maslinovog
ulja
200 ml Pasirane rajčice Podravka
6 crnih maslina
1 žlica kapara
2 žlice malih listova bosiljka
tostirane kockice kruha

 

1. U blender stavite sjeckanu rajčicu, narezanu zelenu papriku, narezani oguljeni krastavac, luk, češnjak, ocat, maslinovo ulje, pasiranu rajčicu i sve dobro izmiksajte.
2. Dodajte dovoljno vode da malo razblažite gustoću (oko 400 ml).
3. Posolite i popaprite prema potrebi.
4. Stavite u hladnjak do posluživanja.
5. Poslužite s narezanim maslinama, kaparima, lišcem bosiljka i tosiranim kockicama kruha.

Savjet: Kapare možete usitniti zajedno s povrćem što će dati intenzivan okus juhi.
Vrijeme pripreme: 15 minuta
Zahtjevnost: Srednje zahtjevno

Izvor: Coolinarka.com/Direkt informator 2018

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK