Carbonara sa špinatom

DIREKT INFORMATOR GASTRO 2018

Umjesto svježeg špinata možete koristiti smrznuti špinat Podravka koji je već usitnjen.


(za 4 osobe)

50 g Podravskog špeka Podravka
150 g mladog špinata
4 jaja
1 žlica krem sira (ricotta)
1 žličica Vegete Natur univerzal
350 g Špageta Zlato polje

 

1. Podravski špek narežite na kockice.
2. Špinat operite, dobro ocijedite i usitnite u električnoj sjeckalici.
3. ​Špinatu dodajte razmućena jaja, krem sir i Vegetu Natur.
4. Špagete skuhajte u posoljenoj kipućoj vodi.
5. Zagrijte širu tavu i u njoj popecite špek da postane hrskav.
6. Špek izvadite, a na preostalu masnoću u tavu ulijte pripremljeni špinat, kratko zagrijte uz miješanje i dodajte vruće špagete (po potrebi i malo vode u kojoj su se kuhali).
7. Sve promiješajte te maknite s vatre.
8. Tople špagete poslužite posute hrskavim špekom.

Savjet: Umjesto svježeg špinata možete koristiti smrznuti špinat Podravka koji je već usitnjen.
Vrijeme pripreme: 40 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

 

Izvor: Coolinarika.com/Direkt informator 2018

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK