ACI MARINA POMER IMA JEDINSTVEN RESTORAN U ISTRI !

Otvorenjem restorana ostvarili svoj dugogodišnji san. U ovaj smo posao ušli zbog ljubavi spram ugostiteljstvu, gastronomiji i kulinarstvu.

Kažu da najsretniji ljudi su oni koji rade posao koji vole! Mi svoj posao i regiju u kojoj živimo jednostavno obožavamo i ne bi ga mijenali ni za što na svijetu.

Naša želja bila je uskladiti menu sa modernim dizajnom restorana. Kako bi bili što dostupniji naša su vrata otvorena svim gostima svakoga dana od 9 do 24 sata.
Ukoliko želite lagan i zdrav doručak, marendu, ručak, večeru ili se samo zasladiti desertom nakon šetnje marinom naše će Vas osoblje dočekati sa osmijehom.

Zadovoljstvo naših gostiju naša je najveća nagrada, stoga dođite i nagradite nas!

Možete kušati jela poput ombola na posteljici od srdela, juneći carpaccio, carpaccio od divljeg brancina sa koromačem, srdele na savor.

Topla su se predjela sastojala od: crnih tagliatella sa jadranskom hobotnicom, brancinom i jadranskim kozicama; otvorenih raviola sa škampima i bosiljkom, domaćih fuži sa tartufima po buzetski.

Glavna su jela bila: marinirana hrskava pileća tagliata u istarskom medu i senfu, teleći kare u cimetu, jadranska sipa u šugu sa njokima od kukuruznog brašna, file brancina sa rižotom od koromača.

Desert je bio spravljen od semifreda sa bademima.

Nudimo vina:Malvaziju Cattunar, Malvaziju Arman Marijan, Malvaziju Trapan Ponente, Malvaziju Meneghetti, Arman Merlot, Medeu Rose.

Direkt Informator GASTRO 2018

 

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK