Provjerite je li i vaš Facebook račun probije


DIREKT INFORMATOR PRESS 2018

 

Najnovije Facebookovo priopćenje ukazuje da je brojka probijenih računa nešto manja od prvih izvještaja.

Provjerite je li i vaš Facebook račun probijen

Vezani sadržaji Tagovi
U svojem najnovijem izvještaju Facebook navodi kako je brojka od 50 milijuna probijenih računa korisnika ipak bila malo veća od stvarne, pa Mark Zuckerberg kaže da je provaljeno u "samo" 29 milijuna korisničkih računa. Od toga su napadači pristupili imenima i kontaktnim podacima 15 milijuna korisnika, dok su kod 14 milijuna ljudi došli do veće količine osobnih podataka.

Facebook ujedno svim korisnicima omogućuje da provjere je li i njihov račun među tih 29 milijuna, pa je dovoljno da nakon logiranja na društvenu mrežu posjetite Facebookovu Help stranicu putem ovog linka.

Nakon toga scrollajte dolje do polja s naslovom "Is my Facebook account impacted by this security issue?", ispod čega će vam pisati jeste li i vi među žrtvama ovog velikog curenja podataka. Ako vam piše da vaš račun nije uključen u ovaj incident ne trebate više poduzimati ništa, a ako ste "provaljeni" Facebook će vam izlistati popis podataka za koje misli da su pali u ruke hakerima.

Pored toga saznat ćete spadate li u onih 15 milijuna "manje probijenih", ili u 14 milijuna onih kojima su prikupljene veće količine podataka. U najgorem scenariju obavijestit će vas da se možda nalazite među milijun onih korisnika kojima su maznuti pristupni podaci

Facebook kaže da svi oštećeni kroz nekoliko dana mogu očekivati dalje upute i preventivne mjere za zaštitu svojih računa.

I:Cnn/Direkt Informator

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK