Kolač čarobnog okusa ....



DIREKT INFORMATOR GASTRO 2018


1 Kolac okusa pina colada Dolcela
Uputa za pripremu biskvita:
Mješavina u prahu za pripremu biskvita 300 g
4 jaja
19 žlica (190 ml) mlijeka
12 žlica (120 ml) ulja
5 žlica (100 g) meda
Ili 6 žlica (100 g) šećera
Ili 8 žlica (100 g) agavinog sirupa
Za preljev okusa ananas:
Mješavina u prahu za pripremu
preljeva okus ananas 100 g
5 žlica (50 ml) vrele vode
100 g šećera u prahu

 

1. U prikladnu posudu stavite med, jaja, ulje, mlijeko i mješavinu za biskvit te miješajte električnom miješalicom dok ne dobije glatku smjesu (2-3 minute/ maksimalna brzina).
2. Ulijte u kalup (veličina 30 cm x 18 cm) i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180°C, 27 minuta (uvjete pečenja prilagodite karakteristikama svoje pećnice).
3. Za preljev, u prikladnu posudu stavite mješavinu za preljev i šećer u prahu i promiješajte.
4. Dodajte vrelu vode te žlicom dobro izmiješajte.
5. Prelijte i ravnomjerno rasporedite po pečenom, ohlađenom biskvitu.

Savjet: Po površini kolaca možete složiti narezano južno voće (ananas, mango...)
Vrijeme pripreme: 35 minuta
Zahtjevnost: Jednostavno

Foto: press
Po površini kolaca možete složiti narezano južno voće (ananas, mango...)

Izvor: Coolinarka.com/Direkt informator 2018

Foto: pres

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK