IZNENADITE POSLOVNE PARTNERE

DIREKT INFORMATOR GASTRO 2018

 

 

Ricottu možete zamijeniti neslanom skutom, a namaz po potrebi posolite i pokapajte limunom da ne potamni.

(za 4 osobe)

100 g ricotte
4 žlice maslinovog ulja
Za pesto:
1 vezica svježeg bosiljka
1 protisnuti češanj češnjaka
30 g mljevenih pinjolaŽ
2 žlice naribanog pecorino sira
svježe mljeveni Vegeta Maestro crni papar u zrnu
Za posluživanje:
2 bageta (500 g)
100 g rikule
150 g kupina

1. Pesto pripremite tako da sitno narezanom bosiljku dodate protisnuti češnjak, mljevene pinjole, pecorino, papar i sve zajedno dobro izmiješate.
2. Ricotti dodajte maslinovo ulje i pripremljeni pesto.
3. Ovim namazom premažite ploške kruha, na to položite listove svježe rikule i cijele kupine.
4. Poslužite odmah.

Savjet: Ricottu možete zamijeniti neslanom skutom, a namaz po potrebi posolite i pokapajte limunom da ne potamni.
Vrijeme pripreme: 25 minuta
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com/Direkt informator 2018

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK