Atlas Rabac - putnička agencija

Facebook traži 'policajca' za Hrvatsku, evo koji su uvjeti..

 

Dobijete li posao, surađivat ćete s timom zaduženim za hrvatsko tržište pri pregledu sadržaja prijavljenog zbog mogućih zloraba pravila korištenja, rješavati probleme s korisničkim računima, poboljšati podršku korisnicima na hrvatskom tržištu i sudjelovati u rješavanju problema na globalnoj razini.

Od vas će se očekivati pomoć pri optimizaciji i automatizaciji procesa, rješavanje izazovnih problema i sprječavanje njihova pojavljivanja.


Članovima zajednice Facebookovih korisnika trebat ćete pružati visokokvalitetne i točne odgovore, brzo i sa suosjećanjem. Osim što ćete morati biti dobro upoznati s Facebookovim proizvodima i standardima, trebat ćete biti svjesni tekućih događanja i tipičnog ponašanja korisnika u Hrvatskoj.

DIREKT INFORMATOR  Press 2018

 

Uvjeti su: minimalno fakultetska diploma, dvije i više godine iskustva (poželjno na analitičkim poslovima, poznavanje alata kao što su Excel i SQL je bonus), sposobnost strateškog razmišljanja i samostalnog rada u uvjetima kad treba odabrati prioritete, dobro poznavanje domaćeg tržišta...

Rok za prijavu nije naveden, ali može se pretpostaviti kako će vrlo brzo biti zatrpani životopisima pa nemojte dugo čekati. Prijaviti se možete ovdje.

Oglasio se i Facebook: Evo što se dogodilo s ukradenim lozinkama

facebook društvena mreža oglas za posao

 I:Facebook/2018

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK