2Cellos u utorak u Areni samo za INFOBIP I NJIHOVE GOSTE

DIREKT INFORMATOR 2018

 

ROVINJ 8. - 11. LISTOPADA: VELIKI POSLOVNI SKUP
2Cellos u utorak u Areni samo za INFOBIP I NJIHOVE GOSTE


U Rovinju će biti predstavnci kineskog China Mobilea, malezijske Axiata Grupe, njemačkog Deutche Telekoma, švicarskog Swisscoma, švedske grupacije Tele2, američkog Verizona, britanskih O2 i Vodafona…

Planetarno popularni domaći glazbeni dvojac 2Cellos u utorak 9. listopada nastupit će u pulskoj Areni. Ako ste fanovi Stjepana Hausera i Luke Šulića vjerojatno će vas malo razočarati nastavak ove vijesti, a taj je da se radi o nastupu zatvorenog tipa, kakav je prije točno deset godina imao slavni kvartet Il Divo, kad je u istom prostoru nastupio na internoj zabavi Motorole. Tako će i popularni hrvatski violončelisti biti glavne zvijezde na velikoj privatnoj fešti na otvorenom koja će okupiti sudionike međunarodnog poslovnog skupa GSMA WAS#8 iz područja telekomunikacija, kojem će od 8. do 11. listopada u Rovinju domaćin biti vodnjanski Infobip.

GSMA je krovna svjetska udruga mobilnih operatera i pridruženih tvrtki članova iz povezanih djelatnosti, sa sjedištem u Londonu, a Infobip je član te asocijacije od 2008. GSMA je nositelj niza inicijativa i stručnih kongresa iz područja telekomunikacija, ali i organizator Mobile World Congressa, vodećeg skupa mobilne industrije u svijetu. GSMA WAS#8 dio je serije poslovnih skupova radne grupe WAS (Wholesale Agreements and Solutions) koji se održavaju dvaput godišnje. Neka od ranijih izdanja su održana u Dubaiju, Dublinu, Macau, Marakešu i drugim velikim svjetskim destinacijama. Dodjela domaćinstva dugotrajan je proces, u kojem tvrtka-partner i sama destinacija dokazuju kapacitet za organizaciju svih aspekata skupa, a činjenica da su Infobip i Rovinj prošli te rigorozne kontrole pokazuje da su zadovoljili najviše standarde koje od njih zahtijevaju organizatori ovog skupa.

Oko 1300 sudionika

Na poslovnom skupu će se okupiti predstavnici više stotina svjetskih mobilnih operatera i tvrtki koje im pružaju tehnička i softverska rješenja, te ukupno više od 1300 sudionika iz svih krajeva svijeta, uglavnom direktora i menadžera za veleprodaju, roaming i interkonektivnost.

U Rovinju će tako među ostalima biti predstavnci kineskog telekomunikacijskog diva China Mobile, malezijske Axiata Grupe, njemačkog Deutche Telekoma, švicarskog Swisscoma, švedske grupacije Tele2, američkog Verizona, britanskih O2 i Vodafona, odnosni predstavnici svih onih kompanija koje u globalnom svijetu telekomunikacija danas nešto znače, te onih firmi koje poput Infobipa surađuju s njima.

Stotine tvrtki

U prostorima stare tvornice duhana u Rovinju je za potrebe skupa podignuto 50-ak izložbenih štandova i zatvorenih punktova za sastanke.

Prilika će naravno biti iskorištena i za promociju destinacije i autohtonih istarskih proizvoda, što će organizatori odraditi u suradnji sa županijskom Turističkom zajednicom i AZRRI-jem.

"S velikim zadovoljstvom ugošćujemo nekoliko stotina tvrtki - mobilnih operatera i pružatelja srodnih usluga u Rovinju, na ovom uglednom skupu. Domaćinstvo nas posebno veseli jer smo u prilici prirediti skup nedaleko od mjesta gdje je nastao Infobip, koji je danas globalna organizacija s uredima u 60-ak zemalja", rekao je Silvio Kutić, suosnivač i direktor Infobipa. 

 Glas Istre/Direkt Informator

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK