Restoran i pizzeria

Svi su ludi za Kolindinom dijetom, otkrivamo vam jelovnik Poznati Hrvati prihvatili su liposukcijsku prehranu.

DIREKT INFORMATOR PRESS/2018

Svi su ludi za Kolindinom dijetom, otkrivamo vam jelovnik
Poznati Hrvati prihvatili su liposukcijsku prehranu.

 Smršavjeli su Dalibor Petko, Boris Kosmač, Katja Restović i članovi Opće opasnosti.

Kolinda Grabar-Kitarović proteklih tjedana plijeni pozornost gdjegod se pojavi. I to ne samo zbog pomno odabranih odjevnih kombinacija, kojima je nedavno u Bijeloj kući zasjenila čak i Melaniju Trump, već i zbog dobre linije.

Smršavjela je naša predsjednica uz liposukcijsku dijetu koja je postala pravi hit među poznatim Hrvatima. Plan prehrane osmislio je sarajevski nutricionist Kenan Mandra, a pridržavate li se njegovih jelovnika, brzi rezultati su zagarantirani. Zna to dobro i televizijski voditelj Dalibor Petko koji je naš apsolutni rekorder kad je pitanju liposukcijska dijeta. U samo dva tjedna Petko je izgubio 10 kilograma i istopio 10 centimetara u struku.

– Probao sam razne dijete, no ova je sigurno najbolja. Gubitak kilograma vidi se iz dana u dan i to odmah motivira za dalje. Svako jutro probudio sam se s kilom manje – kaže Petko. Poznati voditelj na dijetu je nagovorio i svog oca Stjepana koji je postao lakši za impresivnih 26 kilograma. Prehrana na liposukcijskoj dijeti, uz koju možete u dva tjedna izgubiti 7 do 10 posto tjelesne mase, temelji se na povećanom unosu masti i proteina te smanjenom unosu ugljikohidrata.


BIVŠI PARTNER
Milan Popović: Severina meni nikad nije slala takve fotografije

Piju se shakovi,uživa se uz mediteransku kuhiju i to sve kuhano...

– Svoju težinu održavam upravo liposukcijskom prehranom koja me naučila kako jesti i kombinirati hranu te kako se ne prejedati – ističe Kosmač.

Strastveni gurman u režimu se odrekao specijaliteta koje je pretežno zamijenio shakeovima te jednim konkretnijim obrokom. – Liposukcijska dijeta temelji se na tri proteinska shakea te večeri koja se sastoji od proteina i povrća – objašnjava Kosmač koji se ovom načinu prehrane vraća čim nabaci koji kilogram.


OPET IZNENAĐUJE
Meghan Markle još jednom pokazala da je nije briga za kraljevska pravila

 

Na dijetu su kolektivno krenuli i članovi benda Opća opasnost koji su zajedno izgubili 35 kilograma. – Kilogrami su išli dolje nevjerojatnom brzinom. Mijenjali smo baterije na vagi jer nismo vjerovali da je to stvarno funkcionira – kaže nam Pero Galić.
Odlične rezultate postigla je i Katja Restović koja je u četiri mjeseca smršavjela 20 kilograma. Poznata redateljica ističe da je ova dijeta nikada nije opterećivala te da se brzo navikla na režim.


ZALJUBILI SE U SHOWU
Dragana i Nemanja iz showa 'Ljubav je na selu' dobili su drugo dijete

– Najveća je posebnost ove dijete jednostavnost te odlični i brzi rezultati – kaže Restović. Uz istu efikasnu metodu rat suvišnim kilogramima objavili su i Zlatan Zuhrić Zuhra, Halid Bešlić te Suzana Mančić, a rezultati, naravno, nisu izostali.

I:Vl/Direkt informator 2018

 

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK