On Sir Richard Francis Burton`s Trail

Jedna od najpopularnijih društvenih mreža, Facebook, često mi je zadavala glavobolje. Ako ga odlučite izbrisati, nemojte se nadati da ćete to moći napraviti brzo

Jedna od najpopularnijih društvenih mreža, Facebook, često mi je zadavala glavobolje. Ako ga odlučite izbrisati, nemojte se nadati da ćete to moći napraviti brzo
Facebook, Instagram, Twitter i ostale mreže često su mi davale hrpetinu povoda da ih obrišem. Osim što me nisu zanimali statusi ili neki dosadni prijatelji, htjela sam se riješiti i (sramotnih) stvari koje sam objavljivala prije nekoliko godina. Sam postupak brisanja Facebooka bio je kompliciran i nikad se na kraju nisam pozabavila time. Sada su malo promijenili uvjete koji idu u njihovu, a kao i u našu korist.

We’re committed to doing more to keep you safe and protect your privacy. So that we can all get back to what made Facebook good in the first place: friends. Because when this place does what it was built for, we all get a little closer.

A post shared by Facebook (@facebook) on Apr 25, 2018 at 10:00am PDT

Aplikacija Facebook, koja je stvorena kako bi stvarala povezanost među ljudima, promijenila je uvjete poslovanja tako da sada, ako ga odlučite izbrisati, imate vremena 30 dana da se predomislite. Donedavno je taj period bio samo 14 dana.

Da, ovo je super za one poput mene koji nakon tjedan dana shvate kako bi ipak željeli gledati statuse svojih ‘prijatelja’ koji me zapravo ne zanimaju. No, ovo ide u koristi i Facebooku. Zadržavanje korisnika na društvenim mrežama ide u korist čitavom poslovanju firme. Točnije, što duže vam Facebook može nešto oglašavati, to je za njih bolje, točnije, za njihove brojke.

BRIŠU SE BAŠ SVI PODACI, ALI TO TRAJE 90 DANA

Kada izbrišete račun i istekne 30 dana, čitav vaš profil i sve informacije na njemu, uključujući fotke, videe i statuse bit će obrisani. Nakon toga nećete više moći do njih. S druge strane, kako navode u Facebook Help centru, od početka vašeg zahtjeva do potpunog brisanja svih podataka proći će oko 90 dana. Bez brige, dok ih oni brišu, nitko im ne može pristupiti, čak ni vi.

Ako, kao i ja, ipak ne želite izbrisati svoj Facebook, možete se odlučiti na kratkotrajnu opciju deaktiviranja računa. U periodu deaktivacije nitko ne može pristupiti vašim podacima, a izvana će izgledati kao da ste ga obrisali. I da, ako ne želite brisati društvenu mrežu zbog svih podataka koje imate na njoj, prije brisanja možete tražiti da vam se na mail pošalju baš svi podaci koje je Facebook o vama prikupio – uključujući fotke, razgovore i videe.

 Super 1/direkt informator

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK