Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Digitalni marketing“

Poziv na edukaciju: Digitalni marketing

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Digitalni marketing“ koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u četvrtak 27. rujna 2018. godine. Edukacija će trajati od 10:30 do 16 sati.

Cilj je edukacije polaznicima omogućiti uvid u digitalni marketing na jednostavan i primjenjiv način, s naglaskom na Google Ads, Facebook i Instagram sadržaj; Facebook i Instagram oglašavanje. Polaznici će također biti u mogućnosti samostalno definirati svoje ciljeve digitalnog marketinga i procijeniti kako je do tih ciljeva najefektivnije doći, te na kraju odrediti koliko je u mjerljivim ciljevima digitalni marketing utjecao na njihovo poslovanje. Edukacija je zamišljena kao spoj praktičnog i teorijskog dijela, te će se od polaznika očekivati aktivno sudjelovanje u sadržaju edukacije.

Edukacija je namijenjena pojedincima koji žele zakoračiti u svijet digitalnog marketinga ali i onima koji su aktivni korisnici digitalnog marketinga. Edukacija se sastoji od teorijske osnove u vidu predavanja, te praktičnog dijela u kojem će polaznici sami kreirati svoju strategiju za digitalni marketing.

Edukaciju će voditi Branko Mejak i Matija Plastić. Branko Mejak ima više od 12 godina iskustva u digitalnom marketingu, radio je na brojnim projektima za domaće i strane klijente uz stalno usavršavanje i obrazovanje. Matija Plastić je Internet marketing stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu.

Edukacija je besplatana za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na sljedećoj poveznici: http://prijave.ida.hr/hr/events/application/1df9140fed9d42f0a937f6895b20b94e/ najkasnije do srijede, 26. rujna 2018. godine.

U privitku Vam dostavljamo sadržaj edukacije.

Za sve dodatne informacije molimo obratite se Ivani Kalac putem e-maila ivana.kalac(at)ida.hr ili na broj telefona: 052/381 900.

Direkt Informator/IDA

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK