PIZZA CALZONE...NA POSEBAN NAČIN

Jako volim talijansku kuhinju, a vole je i moji klinci. S obzirom na to da ih je troje, velika većina jela mora biti prilagođena baš njima, a s pizzom i tjesteninom nikad ne mogu pogriješiti.

Upravo sam zato u stalnoj potrazi za novim idejama pa je tako nastala i ova calzone pizza! Njena je prednost to što je ukusna i nakon što duže odstoji jer se nadjev ne suši kao kod klasične pizze.

Napravite ih za ručak, a ostatak dovršite za večeru. Dobar tek!

 

 DIREKT INFORMATOR/GASTRO 2018

Druge recepte naše nove blogerice potražite na Facebook stranici 50 shades of hunger i istoimenom Instagram profilu!

TIJESTO:

540 g glatkog brašna
2 žličice soli
3 žličice suhog kvasca
1 dcl ulja
3 dcl mlake vode
PRIPREMA:

Zamijesiti tijesto i pustiti da se diže oko sat vremena. Nakon što se diglo, tijesto podijeliti na 6 loptica.
Punjenje radite po želji, kao i inače za pizzu. Umak od rajčice, šunka, sir, kulen, šampinjoni... Zaista možete puniti s čime god volite ili što taj tren imate u frižideru.
Peći na 200 stupnjeva oko 40 min, dok ne dobiju zlatno žutu boju. Nakon pečenja obavezno premazati uljem i pokriti krpom.

I:24  Gastro/sata

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK