On Sir Richard Francis Burton`s Trail

Kuća od čokolade...

Ova kućica napravljena je od čokolade, a cijena noćenja u njoj je bagatela

Foto: Press
 

BUĐENJE u tradicionalnoj kućici u potpunosti napravljenoj od čokolade možda zvuči kao fantazija, no taj san upravo je postao java.

Jedinstvenu tradicionalnu kućicu osmislio je i proizveo Jean-Luc Decluzeau, renomirani proizvođač fine čokolade poznat po svojim čokoladnim skulpturama. Čokoladna kućica prostire se na 18 kvadratnih metara, može ugostiti do četiri osobe i za njezinu izradu potrebno je 1,5 tona čokolade. Sretnici koji uspiju osigurati smještaj u ovoj kućici provest će noć u ukusnoj dekadenciji, okruženi čokoladnim slasticama na svakom koraku. Cijena - 50 eura po noćenju.

Posebno izrađeni čokoladni detalji unutar kućice uključuju sve, od zidova i krova do kamina, stolića, sata, šalica i knjiga. Čak je i luster od čokolade. No čokoladna avantura tu ne završava. U dvorištu se nalazi i ribnjak od bijele čokolade te nevjerojatne gredice cvijeća u potpunosti, pogađate, od čokolade. Dobra vijest za okorjele čokoladoljupce jest da je velik dio primamljivih sadržaja kućice zapravo jestiv, barem za sretnike koji su uspjeli rezervirati noćenje preko Booking.com-a.

Svi zainteresirani za boravak u ovom čokoladnom ostvarenju snova moraju biti brzi jer je moguće rezervirati samo nekoliko datuma. U 10 sati ujutro (po srednjoeuropskom vremenu - CET) 19. i 26. rujna bit će moguće rezervirati jedno noćenje (5. i 6. listopada).

Čokoladna tradicionalna kućica usred zapanjujuće lokacije

Smještena unutar staklene konstrukcije L’Orangerie Ephémère u vrtovima muzejskog kompleksa Cité de la Céramique u Sèvresu, Čokoladna tradicionalna kućica svojim gostima pruža idilično okruženje.

Osim smještaja u Čokoladnoj tradicionalnoj kućici, gostima će na raspolaganju biti i jedinstvena radionica osmišljena u suradnji s autorom kućice posvećena proizvodnji personaliziranih malih čokoladnih kućica koje će zagolicati maštu i okusne pupoljke svih generacija.

“Nikad nisam ni pomislio da ću dobiti priliku izgraditi pravu Čokoladnu tradicionalnu kućicu u kojoj će putnici noćiti!" kazao je Jean-Luc Decluzeau, majstor čokolatijer, kipar i dizajner i dodao: "Nadam se da će gosti iskoristiti priliku i uživati u noćenju na tako slatkom i jedinstvenom mjestu".

Izvor:Index.hr

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK