On Sir Richard Francis Burton`s Trail

AMERIČKI IZVORI O MISTERIOZNIM OBOLJENJIMA AMERIČKIH DIPLOMATA U KUBI I KINI:

Američki izvori o misterioznim oboljenjima američkih diplomata u Kubi i Kini:

Američki kanal NBC News objavio je kako je glavni osumnjičeni za misteriozna oboljenja američkog diplomatskog osoblja u Kubi i Kini - Rusija. Navode kako su FBI, CIA i druge američke obavještajne agencije presrele komunikaciju koja "ukazuje na rusku odgovornost". Kao izvor citiraju trojicu neimenovanih američkih dužnosnika.

No, tvrde iz NBC-a, dokazi još uvijek nisu dovoljni da bi SAD i javno optužio Rusiju za napade na američko diplomatsko osoblje. Iz FBI-a su pak odbili komentirati navode iznijete u reportaži NBC-a.

Podsjetimo, ukupno 26 američkih diplomata i zaposlenika američkih diplomatskih predstavništva, prvenstveno u Kubi, razboljelo se te je vraćeno u SAD na liječenje nakon što su, kako tvrde, čuli "čudne zvukove". Kasnije su se slučajevi počeli javljati i u Kini.

Što je točno uzrokovalo ove probleme i o kakvom se "zvučnom oružju" radi, ako je isto zaista upotrijebljeno, za sada se ne zna. Kuba, koja provodi svoju zasebnu istragu, odbacila je bilo kakvu odgovornost za ove slučajeve.

Pojedini znanstvenici su pak izrazili sumnju u to da je ovdje djelovalo nekakvo sonično naoružanje te smatraju kako bi prije moglo biti riječ o "masovnoj histeriji".

Izvori:

 progresoweekly.us | nbcnews.com |

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK