Srdele u tempuri

Neobičan recept jednostavan za pripremu

Shutterstock 1022939347
 
  • DIREKT INFORMATOR GASTRO 2018

Za ovaj obrok preporuka je i nešto drugačija srdela. One u tempuri nisu svakodnevna pojava, no servirane uz sezonsko povrće odličan su izbor i lagane su za pripremu.

Ova lagano probavljiva hrana trebala bi nam bitisvakodnevno na jelovniku u danima kada tijelo još uvijek gubi puno tekućine.

 Što više boja na tanjuru to će naš obrok biti zdraviji. Kasno ljeto idealno je vrijeme za

 brojne kombinacije sljubljivanja morskih plodova i povrća koja će našem tijelu pružiti užitak i zdravlje. 

Obitelj Šare iz restorana Bota Šare preporuča jela koja će nam dati svježinu, dobar energetski unos, ali i šarenilom namirnica oduševiti bližnje.

Masline, kapare, avokado... Pripremite morsku salatu na mediteranski način

SASTOJCI:

  • srdele
  • brašno oštro 
  • brašno glatko 
  • voda
  • sol
  • mineralna voda 
  • prašak za pecivo 
  • suncokretovo ulje 

Volite dagnje, škampe, kozice? Imamo jednostavan i ukusan recept za svaki dan

PRIPREMA:

Brašno pomiješati u posudi s praškom za pecivo, dodati mineralne vode i vrlo hladnu običnu vodu. Pjenjačom dobro izmiješajte tako da dobijete tekuće tijesto. Tijesto stavite nakratko u hladnjak. Srdele očisti, isfiletirati na leptira, ubaciti u tempuru, a zatim frigati u suncokretovom ulju i servirati s umakom po želji.

Izvor:Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock, Promo

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK