On Sir Richard Francis Burton`s Trail

Rusko ministarstvo obrane, koje već danima tvrdi kako se u Siriji priprema lažni kemijski napad s ciljem poticanja Zapadne vojne intervencije

Rusko ministarstvo obrane, koje već danima tvrdi kako se u Siriji priprema lažni kemijski napad s ciljem poticanja Zapadne vojne intervencije, danas je objavilo kako je na prostoru Idliba počelo "snimanje" lažnog kemijskog napada te kako će ta snimka uskoro biti dostavljena globalnim medijima. Štoviše, rusko ministarstvo obrane tvrdi kako će snimka biti dostavljena danas do kraja dana.

Tvrdi se i kako je nekoliko bliskoistočnih TV ekipa, kao i jedan američki kanal, poslano u sirijski grad Jisr al-Shughur, na prostoru Idlib provincije, te kako se tamo "proizvodi snimka lažnog kemijskog napada". Kao izvore navode lokalne stanovnike grada Jisr al-Shughur koji su navodno posvjedočili ovom činu.

"Sav materijal namještene provokacije u Jisr al-Shughuru bit će dostavljen TV kanalima diljem svijeta koji će krenuti s objavom čim se snimke pojave na društvenim mrežama", tvrdi ruska strana.

Navodi se i kako će na snimci biti pripadnici Bijelih kaciga koji će pomagati žrtvama navodnog kemijskog napada.

Rusija, kako smo i spomenuli, već danima, zapravo tjednima, tvrdi kako je lažni napad u pripremi. No, prije nešto više od tjedan dana tvrdili su i kako će se kemijski napad desiti "u roku od dva dana", pa se ništa nije desilo.

Američki mediji pak šire informaciju da je sirijski predsjednik Bashar al-Assad navodno "odobrio" kemijski napad u Idlibu. Tko su pak izvori za te tvrdnje? Kako prenosi The Wall Street Journal, koji je prvi prenio ovu priču, izvori su "američki dužnosnici".

Što se iz svega ovoga može zaključiti? Nešto će se u Idlibu vjerojatno dogoditi, i to uskoro, a dok se to ne desi na snazi će biti žestoki informacijski rat koji trenutačno vode sve strane.

Izvori/Direkt Informator PRESS 2018

 foxnews.com | RT

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK