On Sir Richard Francis Burton`s Trail

Bitcoin i društvo se strmoglavili, čeka li nas krah?

NOVAC/DIREKT INFORMAOR 2018
 
  

 POČINJU VELIKI PROBLEMI

OPASAN TREND NA TRŽIŠTU KRIPTOVALUTA

Trgovanje kriptovaluta doživljava krah budući da su u samo dva dana vrijednosti virtualnih kovanica značajno pale

Tržište kriptovaluta već drugi dan zaredom pada, tako da su cijene najpopularnijih virtualnih kovanica unutar samo jednog dana umanjene za čak dvostruke iznose, izvještava Mashable.

Tako je najjača kritptovaluta bitcoin pala za 12,4%  i trenutno se s njim trguje u vrijednosti 6.425$. Druge virtualne valute prošle su čak i gore.

Druga najjača virtualna valuta Ethereum pala je za 20,5%, te tako dosegla najnižu točku ove godine. Nadalje, Ripple je pao za 12,3%, Bitcoin Cash je pao za 20,1%, a EOS je pao za 22,3%.

Tržišni udio svih kriptovaluta zajedno iznosi 202.9 milijarde dolara i postoji opasnost da ove godine dosegne najniži iznos od oko 190 milijardi dolara.

Koji su razlozi dramatičnog pada?

Nekoliko je mogućih razloga za ovakav krah. U srijedu je izašlo u medijima da je Goldman Sachs, kao jedna od najvažnijih bankarskih institucija, stavio na čekanje pokretanje trgovanja kriptovalutama, iako je pokazao interes za Bitcoin.

Više od gubitka interesa velikih institucija za kriptovalute, trgovci ovim valutama zabrinuti su za opasnosti koje nosi crno tržište Silk Roada. Redditor je tako pratio više od 111.000 tisuća bitcoina u vrijednosti više od 700 milijuna, povezanih sa Silk Roadom koji su na kraju završili u novčanicima raznih online razmjena. Razlog je najverojatnije da bi se prodali, a to vjerojatno povlači i prodajni pritisak na cijenu.

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK