Umjetnosti prianjanja tjestenine ...

Umjetnosti prianjanja tjestenine - male tajne u proizvodnji tjestenine

Thinkstock
Znate li kako se proizvodi tjestenina i koje su neke od ključnih odlika kvalitetne tjestenine? U nastavku vam donosimo malu školu prianjanja tjestenine.

Neka digne ruku onaj tko zna što je trafila? Hmm... nitko? Skrivena u ekstruderu (opa, još jedna nepoznata riječ, zamislite veliku mrcinu od stroja koja miješa brašno i vodu, a za tjesteninu s jajima - pogodili ste, i jaja, sve to kako bi nastalo tijesto), trafila je specijalni alat koji oblikuje tjesteninu u rezance, uske, široke ili valovite, penne ili makarone, školjkice, zvjezdice, djeci omiljena slova ili bilo koji drugi od stotina do sada napravljenih/izumljenih oblika tjestenine. 

 Izvor:Gastro.hr

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK