KALINIĆ MORA IGRATI....ALI...

Dalić o slučaju Kalinić: Treba nam svaki dobar igrač, ali...

Foto: EPA-EFE
 

HRVATSKA reprezentacija u četvrtak igra prvu utakmicu nakon osvajanja drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu.

Momčad Zlatka Dalića će gostovati u Algarveu protiv Portugala za koji neće igrati Cristiano Ronaldo. Pet dana kasnije Hrvatska u Elcheu igra prvu utakmicu Lige nacija protiv Španjolske, a 12. listopada u sklopu istog natjecanja na praznoj Rujevici gostuje Engleska.

Hrvatska u nove reprezentativne akcije kreće bez stožernih igrača koji su se oprostili nakon SP-a. Nema Mandžukića, Ćorluke i Subašića, a u prvi plan morat će neki novi igrači koji su do sad čekali priliku s klupe. Teret napada past će na leđa Andreja Kramarića kojemu bi dobro došla pomoć još jednog iskusnog igrača.

Jedan od njih je Nikola Kalinić koji je samog sebe ispisao iz reprezentacije neshvatljivim potezom na SP-u. Podsjetimo, Kalinić je na utakmici 1. kola protiv Nigerije (2:0) odbio ući u igru požalivši se na bolove u leđima, iste one zbog kojih nije želio ući s klupe na prijateljskoj utakmici protiv Brazila. Zbog takvog odnosa prema suigračima i reprezentaciji Dalić ga je potjerao iz kampa, ostatak SP-a odigrao s Mandžukićem i Kramarićem i osvojio srebrnu medalju.

Iako je tada rekao da ne može trpjeti takav odnos jednog igrača, Dalić Kaliniću očito još nije zatvorio vrata.

"Svaki dobar igrač koji Hrvatskoj nosi kvalitetu više i ima minutažu u svojem klubu je dobrodošao. Tako i Nikola Kalinić. No u ovom slučaju je on na potezu", rekao je izbornik u intervjuu Sportskim novostima.

Ostaje za vidjeti kako će reagirati Atleticov napadač, ali navodno je prijateljima rekao da se nema namjeru nikome ispričavati.

 Izvor:Index

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK