Tjestenina s rajčicama i patliđanima

Direkt Informator GASTRO 2018

Foto: press
Foto: press

Za sočan umak možete na kraju dodati i malo vode u kojoj se kuhala tjestenina,

 a dodana Vegeta pikant dat će jelu cjelovit okus.

(za 4 osobe)

300 g tjestenine
4 žlice maslinova ulja
300 g patlidžana
300 g cherry rajčica
1 žličica šećera
2 češnja češnjaka
1 žlica jabučnog octa
1 žličica Vegete pikant 
sol
2 žlice narezanog bosiljka
Za posluživanje: naribani parmezan

1. Tjesteninu skuhajte u slanoj vodi i ocijedite.
2. Na 2 žlice zagrijanog ulja popecite patlidžane narezane na kockice.
3. U tavi na preostalom zagrijanom ulju kratko popecite rajčice, dodajte šećer, protisnuti češnjak,

 jabučni ocat, Vegetu pikant, pečene patlidžane i malo posolite.
4. Umiješajte ocijedenu tjesteninu i narezani bosiljak.
5. Još toplo pospite naribanim parmezanom i poslužite.

Savjet: Za sočan umak možete na kraju dodati i malo vode u kojoj se kuhala tjestenina, a dodana Vegeta pikant dat će jelu cjelovit okus.

Vrijeme pripreme: 40 minuta
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK