'Ovo otkriće je šokantno!

NEPOZNATA FORMACIJA

Lovac na blago u dubinama Bermudskog trokuta: 'Ovo otkriće je šokantno! 

 

Lovac na blago u dubinama Bermudskog trokuta: 'Ovo otkriće je šokantno! To nije djelo prirode ni čovjeka'
Instagram

Lovac na blago koristio je karte poznatog astronauta Gordona Cooper

Lovac na blago i istraživač Darrell Miklos spustio se u dubine jednog od najtajanstvenijih i najopasnijih mjesta na zemlji, Bermudskog trokuta, a ono što je tamo otkrio nitko još nije vidio. Miklos vjeruje da će njegovo otkriće šokirati svijet kada snimke budu objavljene.  

Ovaj istraživač, čiju je pustolovinu snimao i Discavery Channel, koristio je mape podmorja koje je napravio bivši astronaut NASA-e, Gordon Cooper, a na kojima se nalaze magnetske anomalije koje se mogu protumačiti kao lokacije potopljenih brodova.

Prilikom posljednjeg pothvata za seriju “Cooperovo blago”, na nepoznatoj lokaciji na području Bermudskog trokuta, u blizini Bahama, Miklos je naletio, kako tvrdi, na nešto što ljudsko oko nikad nije vidjelo. Neidentificirfani podvodni objekt koji ima veličinu dva nogometna igrališta mogao bi pripadati nekoj od nepoznatih civilizacija, kaže Miklos, možda i izvanzemaljskih. 

50 brodova, 20 letjelica i više od 1000 ljudi: Konačno rasvijetljena tajna nestanaka u Bermudskom trokutu

“Formacija nije sličila ničemu što sam do sada vidio tragajući za olupinama. Bila je ogromna. Izgledalo je kao da pet krakova viri iz strme litice i svaki od tih krakova imao je dimenzije topa na ratnom brodu”, ispričao je Miklos za Daily Mail.

On tvrdi da postoje identične formacije na tri različita područja i da ne izgledaju kao da ih je priroda stvorila, ali ni kao da su djelo čovjeka.

“Gordon je vjerovao u izvanzemaljce, da su Zemlju posjetili stanovnici drugih planeta”, kaže istraživač o svom prijatelju koji je nakon što je okončao karijeru u NASA-i otvoreno govorio da vjeruje u NLO-e.

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK