Poslovni.hr ruši rekorde!

 

Foto: Petar Glebov / Pixsell
Foto: Petar Glebov / Pixsell

Predanost redakcije, osluškivanje potreba čitatelja te kontinuirani rad na kvaliteti sadržaja rezultirali su dugogodišnjom dominacijom Poslovnog u svom tržišnom segmentu kao i rekordnom čitanošću u srpnju.

Poslovni.hr dugogodišnji je broj 1 portal u segmentu „business“ na hrvatskom tržištu (prema službenoj metrici Gemius Audience). To su potvrdili i rezultati za mjesec srpanj u kojem je Poslovni.hr zabilježio posjetu od rekordnih 809.743 jedinstvenih korisnika iz Hrvatske i time je kao specijalizirani portal ušao u top 10 najčitanijih portala zajedno s vodećim news portalima u zemlji. Drugim riječima, čak 31% svih online korisnika u Hrvatskoj čita Poslovni.hr.

Predanost redakcije, osluškivanje potreba čitatelja te kontinuirani rad na kvaliteti sadržaja rezultirali su dugogodišnjom dominacijom Poslovnog u svom tržišnom segmentu kao i rekordnom čitanošću u srpnju.

„Ulazak među top 10 hrvatskih portala dokaz je vrijednosti, stručnosti i marljivosti novinara i urednika redakcije Poslovnog na čemu svi trebaju biti ponosni. Ono što posebno veseli je činjenica da nismo nikada podlegli „clickbait“ naslovima i korištenju niskih strasti pri kreiranju tekstova, već smo zadržali stručnost i analitičnost u kreaciji našeg sadržaja“, rekao je glavni urednik Poslovnog Vladimir Nišević.

Zahvaljujemo se našim vjernim čitateljima, forumašima te korisnicima na društvenim mrežama što iz dana u dan odabiru upravo Poslovni.hr kao najrelevantnije online mjesto za vijesti, priče i analize iz poslovnog svijeta. Upravo ste vi – čitatelji najviše zaslužni za ovaj uspjeh!

Izvor:Poslovni.hr

 

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK