POBUNA TAXI VOZAČA U PULI


NASTAVLJAJU SE TENZIJE

 PULSKI TAKSISTI SPOROM VOŽNJOM BLOKIRALI PROMETNICE, intervernirala policija


Nakon svađa, sukoba i prijetnji, pulski taksisti su danas odlučili još jednom ukazati na probleme u vlastitom poslovanju koje im uzrokuju, kako oni ističu, konkuretske firme Cammeo i Uber.

Upravo nam s terena stižu fotografije čitatelja, gdje se vidi da su taksisti ionako gust promet u gradu odlučili "zapapriti" i blokadama prometa. Tako smo od čitatelja dobili fotografiju blokade prometa u strogom centru grada, na Giardinima, a naši novinari i fotoreporteri su na terenu te uskoro očekujemo više informacija.

Od glasnogovornice Policijske uprave Istarske Nataše Vitasović saznajemo da prosvjed nije prijavljen.

- Oko 13 sati policija je dobila dojavu da se 20-ak taksi vozila kreće Tomasinijevom ulicom prema Arsenalskoj ulici i sporom vožnjom otežava normalno odvijanje prometa. Policijski službenici odmah su izašli na teren, gdje su taksiste preusmjerili prema Giardinima i dalje u okolne ulice kako bi se omogućilo nesmetano odvijanje prometa na Rivi gdje je promet puno gušći. Vozači taksi vozila postupali su po uputama policijskih službenika. Promet je normaliziran u 13.35 sati, doznajemo od glasnogovornice Vitasović. (GI)

Izvor:Glas Istre

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK