Lago novo servis

UZGOJNA DOZVOLA ZA PSA

 

U posljednje vrijeme ljudi su sve više educirani o važnosti  kupnje  psa sa rodovnicom od provjerenog uzgajivača. 
Neki od vlasnika takvih pasa odluče se posjetiti izložbu pasa sa svojim ljubimcem i ako pas dobije dobru ocjenu, odjednom se pred vama otvara cijeli svijet uzgajivača čistokrvnih pasa. 
Nakon što je vaš pas ocijenjen na izložbi pasa, možete ga odvesti na uzgojni pregled.
 Kod nekih pasmina, za dobivanje uzgojne dozvole, potrebno je napraviti i rtg snimak kukova kako bi se isključila displazija kukova ,koja je nasljedna bolest, a neke pasmine zahtjevaju i slušni pregled kao i očni pregled. Ako vašem psu nedostaje zub, ima nepravilno zubalo, nema jedan testis ili slično neće dobiti uzgojnu dozvolu niti se će moći izlagati na izložbama pasa. Kontroliranim uzgojem pasa prije svega se želi postići da potomci budu zdravi, bez nasljednih mana i bolesti te da budu tipični za pasminu. Za svaku pasminu postoje točno određeni standardi u kojima je opisano točno kako pas mora izgledati. 
Ako imate psa koji je lijepog izgleda i dobrog oblika te žanje uspjehe na izložbama okušajte se i u uzgoju pasa. Druženje sa "pasoljupcima" i hodanje po izložbama može biti vrlo zabavno i zanimljivo.
Tek kada pas dobije uzgojnu dozvolu on je spreman da bude parnjak.
Mi u našoj uzgajivačnici imamo jednog predivnog Sibirskog Haskija, mužjaka, u standardu pasmine, vrlo perspektivnog za daljnje izložbe i uzgoj, starosti je 11 mjeseci. Ime mu je BEST JUDGE IS COMING SOON GOD'S CREATURES ( BESTI), dostupan je za novi dom ili suvlasništvo. Ako netko želi otići na izložbu s Bestijem i uzgajati  neka nam se javi na broj : 
098 1641 725 (viber,whats app).
Naša facebook stranica : https://web.facebook.com/siberanhuskydalmatiandog/
Piše: Aleksandra Križanović

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK