BRITANSKI Telegraph svojim je čitateljima koji u 500 riječi opišu odmor na kojem su bili, ponudio nagradu od 250 funti.

BRITANSKI Telegraph svojim je čitateljima koji u 500 riječi opišu odmor na kojem su bili, ponudio nagradu od 250 funti. Najuspješnija je bila Sarah Haselwood koja je opisala svoj odmor na Hvaru.

"Zahvaljujući Svjetskom nogometnom prvenstvu, Hrvatska je privukla pažnju svijeta. No za mene privlačnost hrvatskog otoka Hvara temeljila se na mojoj potrebi da pobjegnem na nekoliko dana od svoje djece. Komplicirani paradoks uživanja na slobodi dok mi nedostaje moja obitelj činio se pojačanim na ovom nezaboravnom mjestu", započinje svoju priču Sarah.

Dodala je da su tijekom vožnje gliserom od Splita do Hvara ona i prijatelji osjećali dječju zbunjenost, ali i zadovoljstvo što ne moraju u tom trenu ići po djecu u školu.


"Ta dekadencija bila je dio naše avanture, u svijetu ispunjenom mirisom lavande i osunčanih maslinika. Hvar je jednako lijep i gostoljubiv, bez traga neprijateljstva. Njegova luka može se pohvaliti flotom super-jahti, no na otoku su ljudi različitog podrijetla, nacionalnosti i dobnih skupina. Srednjovjekovni dvorac nalazi se iznad luke, trg daje dojam Italije, a tržnica i restorani prožeti su povijesnom elegancijom. Za mene, privremeni život bez djece (a time i rutine) temeljio se na drijemanju, čitanju i kupanju. Da mi lijenost nije bila tako visoko na vrhu prioriteta, možda bih istraživala dubine s maskom i disalicom. Možda...", dodala je ...

Popodneva je provodila u Hula Hula baru ili izležavajući se na plaži, slušajući kako more udara dok se kokteli miješaju.

"Ekipa je bila kombinacija opuštenog i sređenog, a u raspoloženju je prevladavao osjećaj bijega. Hedonistički mlazovi šampanjca širili su se od VIP-a do željnih masa, dok je atmosfera izvikivala dekadentnost. Nisam više bila mama niti sam nosili ikakvu etiketu, niti me bilo strah da sam stara partijanerica. Jednostavno nije bilo bitno. Osuđivanje nije bilo dio te jednadžbe. Navečer smo brodom otišli na obližnji otok Stipanska kako bismo pod zvijezdama plesali u Carpe Diemu, koji je nedavno proglašen jednim od najboljih klubova na svijetu. Priznajem, borila sam se s glazbom, jer sam naviknuta na nježnije ritmove soundtracka Najvećeg showmana, zahvaljujući svojoj djeci. No ovo iskustvo bilo je vrijedno. Gdje drugdje bih mogla tako zanemariti oprez, dok je iza mene prelijepa morska pozadina, a ispod mojih nogu čestice pijeska", ističe.


Priznala je da joj je žao što nije više istraživala hvarske povijesne spomenike, ni s obzirom na to da inače ima dvoje djece mlađe od pet godina te je imala tri dana na raspolaganju, iskoristila ih je za povratak na staru sebe, koja uživa u ljenčarenju, bijegu i povremenim partyjima.

"Bez obzira na vaš status ili razlog za dolazak, Hvar će vam dati nešto što ćete zauvijek pamtiti. Samo me zanima kad ću se vratiti", zaključila je.

Izvor:Idekx

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK