CJELODNEVNA GRAĐANSKA AKCIJA SOLIDARNOSTI U DVORIŠTU ROJCA: Pomognimo Radio Rojcu da ima još bolji zvuk


U ČETVRTAK...DOĐITE.....

Cirkobalkana (Arhiva)

Cilj je skupiti 5.500 kuna za dobar mixer iz druge ruke. Od 10 do 21 sat sudjelovat će DJ Filjo, belgijski DJ Lil Tone, talijanski Soul Glo, njemački Roots Daughter i Riddimbwoy i pulski Munchies Soundsystem; u 21 sat slijedi cirkuske vratolomije Cirkobalkane, a od 22 do 02 sata slijede domaći DJ-ovi Brada Selecta, M.G.K. i Bebetto

Danonoćna građanska solidarna akcija kojom se želi pomoći Radio Rojcu ('radiju koji spaja'), i to donacijom za kupnju opreme (mixera) za još bolji zvuk, održat će se preksutra od 10 sati ujutro do 2 sata u noći u dvorištu Rojca.

- Nudi nam se prilika da za malo novaca kupimo izvanredan radijski mixer iz druge ruke. Cilj nam je sakupiti potrebnih 5.500 kuna za mixer, plus iznos za njegov prijevoz. Bit će to treći komad opreme u vlasništvu Radio Rojca nakon mikrofona i pojačala za slušalice. Zato vas pozivamo da u četvrtak podržite akciju 'Benefit za Radio Rojc' i pomognete nam u sakupljanju potrebnog iznosa, pojašnjavaju na ovom radiju.

Posjetitelji će moći sudjelovati u akciji ubacivanjem koje kunice u donacijske kutije, sudjelovanjem u večernjoj aukciji, posjetom štandova i kupnjom majica, bedža, knjige, ploče... i osvježenjem u KarloBaru ili baru Kluba Kotač. Sav prihod namijenjen je kupnji opreme za Radio Rojc. Ukoliko su spriječeni prisustvovati akciji, građani koji želee donirati Radio Rojcu, to mogu učiniti uplatom na žiro račun HR2824020061100631752 - Savez udruga Rojca, Gajeva 3, Pula, s naznakom "Donacija za Radio Rojc".

U dnevnom programu od 10 do 21 sat sudjelovat će u DJ setovima Radio Rojc selektori/ce DJ Filjo, Munchies Soundsystem, Lil Tone iz Belgije, talijanski Soul Glo, njemački Roots Daughter i Riddimbwoy; u 21 sat slijedi aukcijski kabaret Cirkobalkana kompanije, s cirkuskim vratolomijama, a od 22 do 02 sata slijede pulski DJ-ovi Brada Selecta, M.G.K. i Bebetto.

Radio Rojc počeo je s radom 8. ožujka ove godine te se emitira putem streama na web stranici www.radio.rojc.eu i putem privremene frekvencije na 89,7 FM. Radio Rojc, radio zajednice, radio koji spaja i radio koji, jednako kao i sam Društveni centar Rojc, ne bi postojao bez svojih korisnika/slušatelja, ali ni bez entuzijasta, koji okupljeni oko stare i posuđene radijske opreme istinski progovaraju o važnosti društvene raznolikosti te omogućuju i drugima da sudjeluju u kreiranju medija otvorenog svačijem glasu, razmišljanju, problemu, potrebi. Benefit akciju organizira Radio Rojc u suradnji s Dnevnim boravkom i Klubom Kotač. (Z. ANGELESKI)

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK