On Sir Richard Francis Burton`s Trail

BITCOIN

 
 
  

LOŠE PROGNOZE

ŠOKANTNA PREDVIĐANJA ZA BITCOIN: ‘U 2018. će se popeti na 60.000 dolara, a onda će ga dvije zemlje sahraniti’

Prema predviđanjima danske banke bitcoinu će se ove godine nastaviti strelovit rast nakon čega će doći do potpunog pada.

Danska Saxo banka predviđa da će Rusija i Kina ove godine srušiti vrijednost bitcoina te prestati trgovati naftom u američkim dolarima. Banka predviđa da će se vrijednost kriptovalute utrostručiti na 60.000 dolara, pri čemu će tržišna kapitalizacija nadmašiti milijardu dolara, ali će nakon toga Rusija i Kina zajedničkim snagama napasti bitcoin.

“Rast vrijednosti bitcoina i drugih kriptovaluta jedan je od najspektakularnijih fenomena na financijskim tržištima posljednjih godina. Tijekom najvećeg dijela 2018. bitcoin će nastaviti rasti, i to puno, ali Rusija i Kina će zajedno proizvesti nagli pad kriptovalute”, poručuju iz banke dodajući kako će nakon toga njena vrijednost pasti na 2000 dolara.

“Kina je već postala daleko najveći uvoznik sirove nafte u svijetu i mnogi važni izvoznici, na čelu s Iranom i Rusijom, bit će presretni da trguju u juanima”, predviđa Saxo banka, a prenosi RT.

Najnoviji podaci pokazuju da je Rusija najveći izvoznik nafte u Kinu.

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK