VEČERAS SE OTVARA 65. PULSKI FILMSKI FESTIVAL


PULA

 Vatromet na otvaranju, promjene u nedjeljnom programu

DIREKT INFORMATOR
(D. ŠTIFANIĆ)

Neizostavni vatromet počinje oko 22 sata, a čast prvih festivalskih projekcija u Areni pripasti će kratkometražnom filmu "U ime Jagode, Čokolade i Duha Svetoga" redateljice Karle Lulić te dugometražnom filmu "Aleksi" Barbare Vekarić * Zbog finala Svjetskog nogometnog prvenstva koje će publika moći pogledati u pulskoj Areni u nedjelju, 15. srpnja u 17 sati, mijenja se i nedjeljni raspored Pulskog filmskog festivala

Večeras se otvara 65. Pulski filmski festival, a da je filmska atmosfera prisutna već par tjedana svjedoče gužve na prodajnim mjestima, preplavljeni gradski centar programskim informacijama, sve većem medijskom interesu i potvrdom dolaska mnogobrojnih gostiju autora i filmskih ekipa.

17 filmova za Zlatne arene

Svečano otvorenje, uz voditelje Danijelu Trbović i Duška Čurlića, na rasporedu je večeras u Areni u 21.30 sati uz izravni prijenos na prvom programu Hrvatske radiotelevizije, a državnu će himnu otpjevati Goran Karan.

Neizostavni vatromet, uvijek oko 22 sata, obasjat će publiku nakon programa otvorenja, a čast prvim festivalskim projekcijama u Areni pripasti će kratkometražnom filmu "U ime Jagode, Čokolade i Duha Svetoga" redateljice Karle Lulić te dugometražnom filmu "Aleksi", debitantskom djelu redateljice Barbare Vekarić. Time počinje tjedan nacionalne konkurencije s čak 17 naslova koji pretendira Zlatne arene, od kojih su deset hrvatski filmovi i sedam manjinskih koprodukcija.

Zbog finala Svjetskog nogometnog prvenstva koje će publika moći pogledati u pulskoj Areni u nedjelju, 15. srpnja u 17 sati, mijenja se nedjeljni raspored Pulskog filmskog festivala.

Filmovi sele u INK

Predviđene projekcije u Areni filma "Dom" u 21.30 i dramske serije "Novine 2" i "Crno-bijeli svijet" u 23.10, održat će se u istom terminu u Istarskom narodnom kazalištu.

Dokumentarni film "Ingrid Bergman: Njezinim riječima" prikazat će se u subotu, 21. srpnja u 15 sati, a "Jasper Jones" iz programa Dizalica u nedjelju, 22. srpnja u 17 sati, obje u Istarskom narodnom kazalištu.

Projekcija kratkometražnog filma "Ljeto '17" i manjinske koprodukcije "Nemoguće malen predmet" prikazat će se u subotu, 21. srpnja u 17 sati na istoj lokaciji, a film "Nemoguće malen predmet" prikazat će se i u nedjelju, 15. srpnja u 13.30 sati u kinu Valli.

U ponedjeljak, 23. srpnja u 19 sati u kinu Valli prikazat će se film "Posljednji bend u Libanonu", a u 21 sat film "Skreni lijevo na kraju svijeta", dok se projekcija filma "Dobri dečko iz Jeruzalema" otkazuje.

Cjelokupni filmski program na Portarati prikazat će se u ponedjeljak, odnosno "SOA", "Čistoća", "Vidi ti nju" i "Kamen u ruci", uz film "Draga košarko".

Izložba "Cinemaniac - Misliti film 2018", umjesto u nedjelju, otvorit će se u ponedjeljak, 16. srpnja u 20 sati u galeriji Luka. (Z. A., V. B.)

Direkt iNFORMATOR

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK