ŠTO NAM JE REKAO NAJBOGATIJI POSLOVNJAK?

 

Bill Gates otkrio što bi upisao da danas bira

  • Direkt informator/T-portal
 
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stručnjaci se slažu da će u idućih 20 godina doći do značajnih promjena u korištenju umjetne inteligencije, a Gates smatra da ćemo doživjeti 'energetsko čudo' u narednih 15 godina. Da se sada vrati na fakultet odabrao bi studij vezan uz umjetnu inteligenciju, energiju i bioznanosti

Najbogatija osoba na svijetu, filantrop i jedan od pokretača Microsofta, Bill Gates ima važnu poruku za sve buduće brucoše, ali i one koji razmišljaju o drugoj diplomi.

Gates, koji često drži inspirativne govore i dijeli svoja iskustva, kaže da bi kad bi se vratio na fakultet odabrao studij vezan uz umjetnu inteligenciju, energiju i bioznanosti.

Ova je područja nazvao 'obećavajućim poljima gdje možete napraviti ogroman utjecaj', napisao je u ponedjeljak na svom Twitteru, prenosi Business Insider.

 
  • +4

Bill Gates

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Stručnjaci za tehnologiju i ekonomiju slažu se da će u idućih 20 godina doći do značajnih promjena u načinu na koji tvrtke koriste umjetnu inteligenciju kako bi automatizirale svoje tvornice, gradilišta i maloprodajne trgovine. Poticanjem tih sustava vjerojatno će se razviti neiskorišteni izvori obnovljive energije, poput solarne i energije vjetra. Gates je predvidio da će čovječanstvo doživjeti 'energetsko čudo' u narednih 15 godina.

Američko biotehnološko tržište impresivno raste, osobito otkad privatne tvrtke rade na razvoju pametnih lijekova i liječenju bakterijskih bolesti otpornih na antibiotike.

ŽIVOTNE LEKCIJE

Bill Gates upravo je preporučio pet knjiga iz kojih je mnogo naučio

POGLEDAJ GALERIJU
 
5

Gatesov savjet o odabiru jednog od ta tri polja proizlazi iz osobnog iskustva.Na čelu zaklade Gates Fundation,

 uz svoju suprugu Melindu, vidio je koliki je napredak postignut uz pomoć automatizacije poslova, iskorjenjivanju bolesti i primjeni alternativnih izvora energije u najsiromašnijim regijama.

Pametni 18-godišnjaci bi ovo trebali uzeti u obzir, kaže.

'Znate više nego što sam ja znao kad sam bio vaše dobi', napisao je. 'Možete se početi boriti s nepravdom, bilo na ulici ili diljem svijeta, puno prije'.

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK