NAPOKON OTVORENA I U Zagrebu....

Bitcoin store
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
 

U zagrebačkom City Centeru One East otvorena je mjenjačnica kriptovaluta Bitcoin Store. U Zagrebu Bitcoin Store postoji tjedan dana, a u Splitu slična lokacija djeluje već otprilike mjesec i pol. Ideja je provedena u partnerstvu s hrvatskom burzom bitcoina BitKonanom. Kako nam kaže Vinko Veljačić, predstavnik Bitcoin Storea, već je u prvih tjedan dana zabilježena ozbiljna posjećenost prvog takvog lokala u Zagrebu u što smo se uvjerili i sami za jučerašnjeg posjeta.

Kupnja i gotovinom

– U Bitcoin Storeu nudimo praktički sve vezano uz trgovinu kriptovalutama, konzultacije nudimo i onima koji se s njima prvi put susreću, kao i onima koji su već ozbiljniji korisnici. Najveća je prednost što se ovdje transakcije, dakle prodaja i kupnja kriptovaluta, mogu obaviti gotovinom, a ne radi se samo o bitcoinu već i o nizu drugih kriptovaluta. Dosta smo ponosni, ovakav koncept do sada je predstavljen samo u Parizu i Beču, a evo sada i u Splitu pa u Zagrebu – kaže Veljačić pokazujući na ekrane na kojima je iskazan trenutačni tečaj nekoliko kriptovaluta među kojima je i monerokoji potječe iz Rusije.

Bitcoin store
/ 11
 
Bitcoin store

– Da, imali smo transakcije s monerom, vjerujem da to ima neke veze sa Svjetskim prvenstvom – zaključuje Vinko Veljačić.

Kod kriptovaluta, podsjeća, vi ste u potpunoj kontroli vlastitog novca, praktički sam svoj bankar.

Nema ograničenja

– Mi u tom smislu nudimo neke korisne usluge poput paper walleta koji je papirnata potvrda vlasništva nad nekom kriptovalutom, a neprobojan je jer je napravljen na računalu izvan mreže. Prodajemo i najsigurnije hardverske wallete, predstavnici smo za Ledger i jedini u Hrvatskoj ovlašteni za Trezor. U transakcijama praktički nemamo limita, ako se radi o većim iznosima, samo se treba najaviti dan prije, a do iznosa od 15.000 kuna ne traže se osobni dokumenti – kažu u Bitcoin Storeu.


Ističu kao novi hit kriptovalutu iota koja počiva na mreži Tangle, a podržavaju je velike korporacije poput Porschea, Fujitsua ili Boscha. Što se najpopularnijih kriptovaluta, bitcoina i ethera, tiče, tu su provizije najmanje u Hrvatskoj, sam

Izvor:Večernji list/Direkt Informator

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK