Jeftini taksi stiže u grad od 40 kuna...

NAJVEĆI HRVATSKI AUTOPRIJEVOZNIK

CAMMEO OD SUTRA I U PULI: Jeftini taksi stiže u grad


Najveći hrvatski taksi prijevoznik sutra dolazi u Pulu. Cammeo će Puljanima biti dostupan tijekom cijele godine po pristupačnim cijenama koje se neće mijenjati,

 a prva tri dana sve vožnje bit će na račun Cammea (od četvrtka od 6 sati do subote u 18 sati za gradske vožnje do 40 kuna).

- Već godinama nas klijenti zovu i pitaju kada dolazimo u Pulu. Sada ponosno najavljujemo - od danas smo na usluzi Puljanima, govori Marinko Gazić, regionalni direktor Cammea za Istru.

- Dolazimo s novim automobilima i bit ćemo daleko najjeftiniji taksi u Puli s cijenama koje će biti iste cijelu godinu. Cijene usluge Cammea su raznolike. Startnina je šest kuna, svaki kilometar također šest kuna, a minuta vožnje jednu kunu.

Cammeo svojim vozačima u Puli jamči stalan i siguran posao s najvišim plaćama u taksi industriji. I posao nije sezonski, već stalni jer Cammeo dolazi prvenstveno radi Puljana i kako bi njima ponudio jeftin, dostupan i siguran prijevoz.

- Pozivam sve koji imaju interes da se priključe našem timu da nam se obrate na telefon 052-313313. Na taj se broj mogu također naručiti vožnje, ili pak putem mobilne aplikacije u dva klika. Narudžbe uz Cammeo aplikaciju su brže, jednostavnije, a osim što je taksi moguće platiti iz aplikacije, a prva vožnja je besplatna, kaže Gazić.

- Dolaskom Cammea u Pulu, taksi više nije luksuz. Nakon Pule ćemo povezati i ostala istarska središta, ali o tome u vremenu koje dolazi, zaključio je Gazić.

Zanimljivo je vidjeti kako se Cammeo ponaša "u brojkama". Naime, ta kompanija godišnje preveze oko 10 milijuna putnika. Ima 1.500 zaposlenika i 600 taksi vozila. Prisutni su u 33 grada u tri države.

Izvor:Glas Istre

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK