Jeftini taksi stiže u grad od 40 kuna...

NAJVEĆI HRVATSKI AUTOPRIJEVOZNIK

CAMMEO OD SUTRA I U PULI: Jeftini taksi stiže u grad


Najveći hrvatski taksi prijevoznik sutra dolazi u Pulu. Cammeo će Puljanima biti dostupan tijekom cijele godine po pristupačnim cijenama koje se neće mijenjati,

 a prva tri dana sve vožnje bit će na račun Cammea (od četvrtka od 6 sati do subote u 18 sati za gradske vožnje do 40 kuna).

- Već godinama nas klijenti zovu i pitaju kada dolazimo u Pulu. Sada ponosno najavljujemo - od danas smo na usluzi Puljanima, govori Marinko Gazić, regionalni direktor Cammea za Istru.

- Dolazimo s novim automobilima i bit ćemo daleko najjeftiniji taksi u Puli s cijenama koje će biti iste cijelu godinu. Cijene usluge Cammea su raznolike. Startnina je šest kuna, svaki kilometar također šest kuna, a minuta vožnje jednu kunu.

Cammeo svojim vozačima u Puli jamči stalan i siguran posao s najvišim plaćama u taksi industriji. I posao nije sezonski, već stalni jer Cammeo dolazi prvenstveno radi Puljana i kako bi njima ponudio jeftin, dostupan i siguran prijevoz.

- Pozivam sve koji imaju interes da se priključe našem timu da nam se obrate na telefon 052-313313. Na taj se broj mogu također naručiti vožnje, ili pak putem mobilne aplikacije u dva klika. Narudžbe uz Cammeo aplikaciju su brže, jednostavnije, a osim što je taksi moguće platiti iz aplikacije, a prva vožnja je besplatna, kaže Gazić.

- Dolaskom Cammea u Pulu, taksi više nije luksuz. Nakon Pule ćemo povezati i ostala istarska središta, ali o tome u vremenu koje dolazi, zaključio je Gazić.

Zanimljivo je vidjeti kako se Cammeo ponaša "u brojkama". Naime, ta kompanija godišnje preveze oko 10 milijuna putnika. Ima 1.500 zaposlenika i 600 taksi vozila. Prisutni su u 33 grada u tri države.

Izvor:Glas Istre

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK