ISTARSKOJ POLICIJI PET NOVIH VOZILA ZA VEĆU SIGURNOST U PROMETU

Direkt Informator

NI NE POKUŠAVAJTE IM POBJEĆI: Stigla dva nova presretača

Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Policijskoj upravi istarskoj danas je obavljena svečana primopredaja ključeva novih službenih vozila, nabavljenih u sklopu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa. Istarska policija je, od ukupno 78 vozila koja je Ministarstvo unutarnjih poslova nabavilo za potrebe povećanja stanja sigurnosti u prometu, dobila pet vozila, i to dva vozila na nadzor brzine kretanja tzv. presretači Audi A4, kombi vozilo za obavljanje očevid prometnih nesreća Ford Transit Custom i dva ophodna motocikla BMW R 1200 RT.

Vozila za nadzor brzine kretanja i jedan ophodni motocikl raspoređeni su Postaji prometne policije Pula-Pola te je načelnik policijske uprave Alen Klabot uručio ključeve vozila načelniku prometne policije Marku Peternelju, dok su drugi ophodni motocikl i kombi vozilo za obavljanje očevida dodijeljeni Policijskoj postaji Poreč-Parenzo te je ključeve preuzeo načelnik policijske postaje Davor Švenda.

''Vjerujemo da će uz pomoć navedenih vozila policijski službenici adekvatnije obavljati svoje redovne poslove te da će se većom prisutnošću policijskih službenika na istarskim prometnicama, povećati stanje sigurnosti u cestovnom prometu i smanjiti broj prometnih nesreća i stradavanja'' rekao je načelnik Policijske uprave istarske i poželio policijskim službeni

Izvor:Glas Istre

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK