Donosimo vam 4 novosti koje biste trebali učiniti za ažuriranje svog redizajniranog LinkedIn korisničkog profila

4 promjene koje morate napraviti na LinkedInu


 
4 promjene koje morate napraviti na LinkedInuPoslovna društvena mreža LinkedIn je nedavno krenula s redizajnom stranica profila korisnika. Promjene su implementirane na korisničkom sučelju za računala, dok se one za mobilne uređaje postupno aktiviraju. Tzv. "top card" je izmijenjen te su sada vaše ime, titula, lokacija i fotografija na lijevoj strani, dok su na desnoj strani ime vaše tvrtke, sveučilište i podaci za kontakt - sve ključne informacije grupirane su na vrhu stranice i odmah uočljive.

Donosimo vam 4 novosti koje biste trebali učiniti za ažuriranje svog redizajniranog LinkedIn korisničkog profila: 

1. Provjera i zamjena profilne fotografije


Budući da je profilna fotografija korisnika premještena s centra na lijevu stranu vašeg profila, provjerite je li ona još uvijek funkcionalna. Ako ste prije na lijevoj strani fotografije imali neki logo, dizajnerski element ili tekst, to je trenutno sve blokirano vašim portretom. Zamijenite takvu fotografiju novom ili editirajte postojeću, kako biste blokirane elemente pomaknuli u centar. 

2. Potvrda kontakata


Novost je da su vaši kontakti vidljivi na vašem korisničkom profilu, stoga provjerite jesu li oni ažurirani kako ne biste bili spriječeni u networkingu. 

3. Provjera priče


Količina teksta sažetka o vama prije linka "Prikaži više" sada je povećana za redak ili dva. Dobro iskoristite slobodan prostor za što bolji tekst - to je nova prilika za privući potencijalne poslodavce!

4. Dodavanje medijskih linkova


Dok je prije bilo moguće uključiti samo jedan medijski link na dnu vaše stranice sažetka, sada možete uploadati koliko god poveznica želite. Prvih 6 linkova bit će prikazani i vidljivi svima bez dodatnog klikanja na znak više. 

I: eIstra.info
DIREKT INFORMATOR/2018

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK