Što me rad na seksi telefonu naučio o muškarcima.

'Što me rad na seksi telefonu naučio o muškarcima. Jednom sam tako morala glumiti debelu vjevericu'

Telefonskim seksom počela sam se baviti kada sam radila kao šminkerica u striptiz klubu. Jedna plesačica mi je ispričala koliko novca zarađuje, a radi od doma. To mi je bilo dovoljno. Imala sam 20 kad sam počela, sad mi je 24, radim to četiri godine.

 

Profimedia

 

Prvi put kada sam imala telefonski seks tip je rekao: "Jesi li otvorenog uma? Hoćeš li napraviti sve za mene?" Odgovorila sam - naravno! Zatim me pitao: "Hoćeš li mi fenom propuhati guzu?" On se spustio na sve četiri, a ja sam uzela sušilo za kosu i upalila ga. Cijelo to vrijeme htio je da mu pričam prostote.

Nakon toga bila sam zgađena i zbunjena. Nisam očekivala nešto takvo. Ali onda sam pomislila da zovu servis za fantazije s razlogom. Ti tipovi nikome u životu ne mogu ispričati o čemu maštaju, čak ni svojim partnericama, zato što će naići na reakcije u stilu - što nije u redu s tobom?! Počela sam to malo više razumijevati. Kada sam tek počinjala s telefonskim seksom bila sam dosta sramežljiva i zatvorena. Sada nisam samo operaterka na seksifonu nego sam doslovno terapeut. Ti ljudi mi se otvaraju i pričaju o svemu.

Muškarci ne zovu samo zbog telefonskog seksa. Govore o tome kako ih žene varaju; ili kako su dobili otkaz; kako nisu vidjeli djecu nakon razvoda. 

Nigdje drugdje ne mogu reći kako se osjećaju. Ja im odgovorim nešto u stilu: "Jako mi je žao što to prolaziš, ali uvijek postoji svjetlo na kraju tunela. Nećeš biti sam. Sigurno ćeš pronaći savršenu osobu za sebe."

Jim želi da mu rodim djecu, a Tim želi da ga ponižavam

Kada tip nazove servis za koji radim odaberu različitu kategoriju, ovisno o fantaziji. To može biti 'Jedva legalna' ili 'Sve prolazi'. I onda baziraš svoju ulogu prema kategoriji koju je odabrao. Na primjer, ako lik odabere 'Jedva legalno' prvo što uvijek pita je koliko imam godina.

Kažem nešto u stilu: "Smijem li biti iskrena? Navršila sam 18 doslovno prije dva dana. Roditelji su mi na putovanju, a ja sam razmaženo derište. Prijateljice mi govore kako je ovaj servis super jer ga stalno zovu. Pričaju s puno zrelih muškaraca! Odlučila sam nazvati i malo se zabaviti."

Neki muškarci s kojima razgovaram su agresivni. Ponižavaju vas. Kažu stvari poput: "Ti si drolja, ti si kuja, ti si ništa, ti si samo žena!" Ali ima pozivatelja koji su nevjerojatno slatki i govorit će kako sam nevjerojatna i seksi.

Moram se prilagoditi njihovim fantazijama i ne mogu odustati. Slično je kao i na svakom poslu. Većina pozivatelja želi običan seks preko telefona, ali neki su muškarci vrlo kreativni u svojim fantazijama. Recimo Jim želi da mu rodim djecu. Želi detaljno opisati kako će me napraviti trudnom. Ili recimo Tim, on želi da ga ponižavam. Moram ga vrijeđati i govoriti da ima mali penis.

Profimedia

Profimedia

 

Bio je jedan pozivatelj koji je htio da se pravim kako sam debela vjeverica koja skače s drveta na drvo. Pomislila sam si - kako uopće zvuči debela vjeverica? Rekla sam mu da mi baci lješnjak i da me nahrani. Taj scenarij ga je napaljivao punih 45 minuta. Zarađujem između 7500 i 8800 tisuća kuna na tjedan.

Sve muškarce gledala kao pozivatelje

Sve to s čime sam se susrela na toj seksi liniji stvarno je utjecalo na mene. Na početku me je jako smetalo. Znala sam u dućanu promatrati muškarce koje vidim. Pomislila bih - je li ovo lik koji se želi seksati s nekom maloljetnicom? Je li to muškarac koji želi silovati žene? Je li to direktor koji fantazira o tome da mu netko stavi dildo u guzu u uredu?

Nakon nekog vremena shvatila sam da ti tipovi vjerojatno ne žele te stvari u stvarnom životu. To je samo razgovor, fantazija. Prestala sam prekomjerno analizirati i osuđivati te muškarce i počela sam se više otvarati. I moj privatni život se poboljšao. Postala sam ležernija sa svojom seksualnošću, sada sam mnogo otvorenija.

"Moj prvi put" je kolumna i podkast koja istražuje seksualnost a objavljuje se na Broadlyju. Ovog tjedna je Angelica Whyte, koja radi na telefonskoj seksi liniji, razgovarala o svom prvom putu na seksifonu.

Izvor:100 posto.hr


DIREKT INFORMATOR/2018

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK