Srbija dobila prvu kriptovalutu. Sad je Hrvatska na redu!

Srbija dobila prvu kriptovalutu

Nova kriptovaluta xCEEdium temelji se na poznatoj Ethereum tehnologiji/FOTOLIANova kriptovaluta xCEEdium temelji se na poznatoj Ethereum tehnologiji/FOTOLIA

Predstavljanje na konferenciji xCEEd.

Na međunarodnoj konferenciji o digitalnoj transformaciji sektora financijskih usluga xCEEd, koja će se održati 22. i 23. svibnja u Beogradu, bit će predstavljena prva srpska kriptovaluta xCEEdium, javlja Blic.

Pavle Ljujić, jedan od organizatora konferencije i direktor kompanije Paneleven, kaže da je xCEEdium kriptovaluta temeljena na Ethereum tehnologiji koja omogućava sudionicima konferencije da nauče nešto više o blockchainu i nagrađuje ih za to učenje.

  "Ideja je krenula od pravljenja agende kada smo shvatili da moramo posvetiti pažnju DLT-u, blockchainu i kriptovalutama, ali nismo htjeli samo imati panel ili workshop, kojeg također imamo, nego i primijeniti tehnologiju tako da je sudionici konferencije mogu vidjeti i osjetiti.  Kriptovalute i DLT i dalje spadaju u područje "tabu" tema, i ima jako puno skeptika prema svemu tome, posebice u našoj regiji. Ja potpuno razumijem taj odnos, pa čak i s vlastitom kripovalutom, i ne bih smio reći da je digitalni novac rješenje svih problema.

S xCEEdiumom želimo približiti kriptovalute dovoljno blizu da strah ne bude dio priče o njima nego da se ljudi s njima 'igraju' i doslovno osjete koje prednosti, ali i mane kriptovalute pružaju", objašnjava Pavle Ljujić.

Izvor:Poslovni.hr

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK