Kežual stil oblačenja - moderan i elegantan stil

Kežual stil oblačenja - moderan i elegantan stil

 DIREKT INFORMATOR PRESS 

Međutim, poslovna garderoba za žene striktna je u korporativnim sistemima, pa se morate prilagoditi pravilima. Kežual stil za žene ne zadaje mnogo glavobolje, jer je upravo kežual stil oblačenja sinonim za ležernost. Udobno, a opet jednostavno i uglađeno, nije li savršen spoj za žene koje ne vole pravila i kodekse. Ako neko kaže da je kežual stil za žene ipak za varijante i izlaske koji nemaju veze sa poslom, znajte da se vara. Kežual stil oblačenja učiniće da istovremeno izgledate atraktivno i moderno, jer farmerke i ležerne košulje ili majice sa printom doprineće da se udobno osjećate, a to će se i prepoznati. Sakoi uz džins i ravna obuća u kojoj možete cijeli dan da hodate, a da se ne umorite neće doprineti da izgledate manje ženstveno i manje sofisticirano.

Kežual stil za žene
 takođe može da omogući različite kombinacije boja, a skladna kombinacija uz kontrast boja, dozvolitiće vam da se malo poigrate sa kombinacijom garderobe. Ljetnje vrjeme sa sobom donosi i moderne ljetnje haljinice koje uz baletanke djeluju opušteno, a opet moderno i atraktivno. Uvijek dobro dođe i neki prikladni nakit, a uz to i koja će učiniti da vaša odjevna kombinacija izgleda ležerno. 

Poslovna garderoba za žene ne mora nužno da podrazumljeva uštogljene sakoe, košulje i rifle. Uvijek možete da se igrate sa svojom garderobom i da uz kežual stil oblačenja da izgledate atraktivno. Tako da kad krenete da izgovorite da nemate šta da obučete, provirite u svoj ormar i izvucie rifle koje će se savršeno uklopiti uz neku jesenju bluzu i koje će savršeno pristajati uz duboke čizme. Malo mašte, kreativnosti i kombinacija doprineće da sijate novim sjajem, jer kada je žena zadovoljna svojim izgledom onda ona može sve. A da, kako god, žena uvijek može sve, ali uz očaravajuću odjevnu kombinaciju nitko joj ne može stati na put.

Izvor:Svezažene.hr

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK