Kežual stil oblačenja - moderan i elegantan stil

Kežual stil oblačenja - moderan i elegantan stil

 DIREKT INFORMATOR PRESS 

Međutim, poslovna garderoba za žene striktna je u korporativnim sistemima, pa se morate prilagoditi pravilima. Kežual stil za žene ne zadaje mnogo glavobolje, jer je upravo kežual stil oblačenja sinonim za ležernost. Udobno, a opet jednostavno i uglađeno, nije li savršen spoj za žene koje ne vole pravila i kodekse. Ako neko kaže da je kežual stil za žene ipak za varijante i izlaske koji nemaju veze sa poslom, znajte da se vara. Kežual stil oblačenja učiniće da istovremeno izgledate atraktivno i moderno, jer farmerke i ležerne košulje ili majice sa printom doprineće da se udobno osjećate, a to će se i prepoznati. Sakoi uz džins i ravna obuća u kojoj možete cijeli dan da hodate, a da se ne umorite neće doprineti da izgledate manje ženstveno i manje sofisticirano.

Kežual stil za žene
 takođe može da omogući različite kombinacije boja, a skladna kombinacija uz kontrast boja, dozvolitiće vam da se malo poigrate sa kombinacijom garderobe. Ljetnje vrjeme sa sobom donosi i moderne ljetnje haljinice koje uz baletanke djeluju opušteno, a opet moderno i atraktivno. Uvijek dobro dođe i neki prikladni nakit, a uz to i koja će učiniti da vaša odjevna kombinacija izgleda ležerno. 

Poslovna garderoba za žene ne mora nužno da podrazumljeva uštogljene sakoe, košulje i rifle. Uvijek možete da se igrate sa svojom garderobom i da uz kežual stil oblačenja da izgledate atraktivno. Tako da kad krenete da izgovorite da nemate šta da obučete, provirite u svoj ormar i izvucie rifle koje će se savršeno uklopiti uz neku jesenju bluzu i koje će savršeno pristajati uz duboke čizme. Malo mašte, kreativnosti i kombinacija doprineće da sijate novim sjajem, jer kada je žena zadovoljna svojim izgledom onda ona može sve. A da, kako god, žena uvijek može sve, ali uz očaravajuću odjevnu kombinaciju nitko joj ne može stati na put.

Izvor:Svezažene.hr

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK