Želite li i sami pohvaliti ili kritizirati svog poslodavca? Ubrzo i u Istri!

  Regionalna platforma za ocjenjivanje poslodavaca.

  Ubrzo i u Istri!

Kazoze je nova online platforma nastala u BiH, koja pomaže ljudima u traženju odgovarajućeg poslodavca ili posla. Ovaj koncept nije mnogo drugačiji od poznatih platformi (Glassdoor i slične), no njegova je velika prednost što je orijentiran na našu regiju. Zaposlenici tvrtki iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore i Kosova putem servisa Kazoze mogu anonimno komentirati svog poslodavca – opisati uvjete rada, prednosti i nedostatke, atmosferu na poslu, plaću i slično.

 

Kandidati koji traže posao tako se mogu lako i iz prve ruke informirati o kompaniji u kojoj bi željeli raditi, a na istom mjestu mogu potražiti oglase za otvorena radna mjesta kod odabranog poslodavca, te se na iste i prijaviti.

 

Poslodavcima Kazoze nudi uslugu stvaranja "Employer Branding profila" kojim se mogu privlačiti najkvalitetniji radnici, te graditi pozitivna slika o kompaniji. Ovo je i prva platforma na Ex-Yu prostoru koja menadžerima omogućava uvid u iskrene komentare njihovih zaposlenika.

 

Kazoze je osnovan početkom ove godine, s time da je tim prije toga godinu dana proveo na razvoju i pripremi projekta. U njihovoj je bazi već preko 70.000 poslodavaca, a do sada je stranica prikupila preko 300 pojedinačnih ocjena kompanija, te iskustava o uvjetima rada, komunikaciji i drugim parametrima za ocjenjivanje poslodavaca. Ukupno se za oko 200 kompanija već sada može pogledati rejting, a oni će s većim brojem ocjena postajati sve objektivniji.

 

Iza projekta Kazoze stoji mladi bosanskohercegovački tim koji čine Saša Samardžić, Marko Samardžić i Martin Pulić.

 

Momci su u kratkom razgovoru za Bug izjavili da su zadovoljni velikim početnim odazivom korisnika: "Taj rezultat je za nas totalno iznad naših očekivanja i to očigledno govori da postoji velika potreba za komunikacijom na relaciji poslodavac-radnik", poručio je Martin Pulić.

 

Naravno, morali smo ga upitati i što znači to neobično ime – Kazoze. Evo kako ga oni objašnjavaju: "Kada smo se dogovarali kako ćemo dati ime našem projektu, postavili smo dva uvjeta: 1) da ime ima taj jedan fiktivni karakter, tj. da ne znači ništa određeno; 2) da ime položi test 'Kako?' i 'Molim?'. Test smo radili na način da smo ispitanicima govorili o projektu, a nakon par rečenica bi ispitanik pitao: Kako se projekt zove? Mi bi jednostavno rekli: Kazoze. Naziv Kazoze je pokazao odlične rezultate jer su ispitanici u najmanjem broju reagirali s tipičnim potpitanjima: 'Molim?' ili 'Kako?'"

 

Želite li i sami pohvaliti ili kritizirati svog poslodavca, ili pak provjeriti što zaposlenici misle o svojim radnim mjestima, uputite se na – kako ono? –Kazoze.

DIREKT INFORMATOR

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK