KONOBA FAŽANA NUDI IZVORNU ISTARSKU KUHINJU


 KONOBA FAŽANA NUDI IZVORNU ISTARSKU KUHINJU

Stara konoba smještena je u staroj jezgri Fažane uz samo more. Konoba nudi razne riblje i mesne specijalitete za sve ljubitelje domaće kuhinje. Tradicionalno je  uređena, uz odličan ugođaj blizine mora.

Stara konoba nudi svakodnevno: ribe, rakove i školjke spremljene na razne načine; tjestenine (fuži, njoki, pljukanci, pasutice...) s plodovima mora,te specijalitet kuće ( Istarsko govedo) 
 

 RIBLJI I MESNI SPECIJALITETI

U konobi možete probati bogati izbor tradicionalnih istarskih i kontinentalnih jela -  mesni specijaliteti, divljač, šparuge, boškarin, tartufi, maneštre, domaću tjesteninu (fuži, njoki, pljukanci), a posebno izdvajamo bogat izbor svježe ribe, školjaka i drugih morskih plodova.
Svi naši gosti mogu uživati u ugodnom ambijentu kraj mora uz vina poznatih istarskih vinara, domaći kruh i mediteranske specijalitete. 
Stara konoba uključena je i u fažansku "Cestu srdela" - cesta koju se lakoćom prolazi pješice i na kojoj se mogu pronaći ugostiteljski objekti koji nude razne specijalitete od srdele - slane sardele, sardele na savor, pohane sardele, sardele u marinadi, frigane sardele, sardele sa gradela.
 

JELA OD ISTARSKOG GOVEDA (Boškarina)

Agencija za ruralni razvoj Istre (AZZRI) restoranima koji u svojoj ponudi nude jela od mesa istarskog goveda Boškarina dodjeljuje izvornu "oznaku garancije".
U skupini odabranih restorana koji ispunjavaju stroge gastronomske standarde izrade jela od mesa ovog rijetkog autohtonog istarskog goveda našao se i restoran Stara konoba. 
Restorani koji su nagrađeni oznakom kvalitete, time su automatski postali certificirani objekti u sustavu koji se brine za zaštitu istarskog goveda.
 
 
 

STARA KONOBA

Trg Stare škole 1
52212 Fažana

Numero di telefono: ++385 (0)52 521 810 
Cellulare: ++385 (0) 98 414 256 
E-maillaton@zg.t-com.hr 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK