SMRT

  ZNANOST
 65076 prikaza

Pripazite: Ovih šest znakova osjetite 24 sata prije smrti

 20. TRAVNJA 2018.
Ruka stare osobePIXABAY
 
Fenomen smrti znanstvenike intrigira stoljećima a što se događa u tom trenutku pokušavaju otkriti

Ništa se u životu ne mora, osim umrijeti", stara je to poslovica koji slušamo od malih nogu. I ubrzo shvatimo da je i više nego točna. Smrt je neizbježna i upravo zato trudimo se o njoj ne razmišljati. No znamo li što se događa netom prije nego osoba umre i može li se taj trenutak prepoznati?

Jedan je stručnjak rekao kako je smrtni hropac znak sigurne smrti koja nekoga čeka tijekom sljedeća 23 sata, piše New York Post. 

Ovaj se fenomen događa u trenutku kada osoba nije u mogućnosti gutati. Osoba kojoj je smrt blizu disat će drugačije, a taj jedinstveni zvuk dio je tog fenomena, kaže dr. Daniel Murrell, sa američkog sveučilišta u Alabami. Iako je zvuk stravičan, liječnici uvjeravaju kako osoba ne osjeća nikakvu bol. 

U takvim slučajevima medicinsko osoblje može pomoći i ublažiti pacijentovu muku okrećući ga na bok da mu se oslobode dišni putevi. 

OperacijaVAŽNO OTKRIĆEZNANOST"Umirući ljudi potpuno su svjesni trenutka svoje smrti"

Ostali znakovi koji ukazuju na brzu smrt su: zbunjenost, učestalo zijevanje kako bi se došlo do više kisika, gubitak svijesti i ponovno vraćanje, inkontinencija, promjena tjelesnog mirisa, uznemirenost, tamne modrice, ljuštenje kože. 

Prošle godine neurolog dr. Cameron Shaw otkrio je što se događa 30 sekundi prije nego netko umre. Kaže kako već u prvih 10 do 20 sekundi gubimo osjećaj za sebe, izgubi se osjećaj za humor, mogućnost razmišljanja. Tvrdi kako i stvarno postoji svjetlo na kraju tunela, no to ne znači nužno da i postoji život nakon smrti.

"Znamo da se taj fenomen događa u trenutku kada mozak više ne prima kisik", naglasio je Shaw. 

Dodaje kako će osoba u tom trenutku i stvarno razmišljati o svom životu i nekimuspomenama i učinit će mu se kao da mu život leti pred očima. A sva izvan tjelesna iskustva nisu stvarana, već je to samo trik našeg mozga, naglašava. 

Izvor:CROEXSPRES

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK