MORH raspisao natječaje za prijam 300 vojnika/mornara i 15 doktora medicine

MORH raspisao natječaje za prijam 300 vojnika/mornara i 15 doktora medicine

Direkt informator donosi:
  
 
Photo: MORH/T. Brandt

ZAGREB/SPLIT – Ministarstvo obrane Republike Hrvatske raspisalo je javni natječaj za ugovorni prijam u djelatnu vojnu službu 300 vojnika/mornara te 15 doktora medicine, kandidata za časnike zdravstvene službe.

Sukladno objavljenom natječaju, 300 kandidata odnosno kandidatkinja za vojnika/mornara prima se u vojničku službu u trajanju od dvije godine s početkom službe 8. svibnja 2018. Na javni natječaj mogu se javiti osobe oba spola, a probni rad traje šest mjeseci. Kandidati odnosno kandidatkinje bit će raspoređeni po rodovima i službama te mjestu službe sukladno potrebama Oružanih snaga Republike Hrvatske. Osim osnovnih uvjete za prijam u Oružane snage Republike Hrvatske propisanih člankom 34. i 35. Zakona o službi u OS RH, kandidati odnosno kandidatkinje moraju ispunjavati i posebne uvjete za prijam vojnika/mornara koji su propisani člankom 36. istog Zakona, a to su najmanje srednjoškolsko obrazovanje, najviše navršenih 30 godina života do kraja 2018. godine te uspješno završen program dragovoljnog vojnog osposobljavanja ili odslužen vojni rok.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja za ugovorni prijam u djelatnu vojnu službu vojnika/mornara podnose se Područnom odsjeku za poslove obrane prema mjestu prebivališta kandidata i kandidatkinje ili Središnjici za upravljanje osobljem, na adresi: Ministarstvo obrane, Središnjica za upravljanje osobljem, Zagreb, Ilica 256b, Tel. 01/3784-812 i 01/3784-813.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama.

Photo: Pixabay

Također, za kandidate za časnike, doktore/doktorice medicine, u djelatnu vojnu službu primaju se kandidati koji imaju završen integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij – zvanje doktor medicine. Osposobljavanje doktora medicine – kandidata za časnike traje dva mjeseca i započinje u svibnju 2018. godine. Kandidati se nakon završetka časničke izobrazbe primaju u djelatnu vojnu službu, dodjeljuje im se časnički čin natporučnik i raspoređuju se na časničku dužnost u Oružanim snagama RH. Napominjemo kako za prijem doktora medicine u djelatnu vojnu službu nema dobnog ograničenja,  a na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Kandidati koji nisu završili program dragovoljnog vojnog osposobljavanja ili vojni rok  bit će upućeni na dragovoljno vojno osposobljavanje po posebnom programu.

DIREKT INFORMATOR

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz Natječaja za prijam kandidata/kandidatkinja za osposobljavanje doktora medicine za časnike/ce zdravstvene službe dostavljaju se na adresu: Uprava za ljudske potencijale, Sektor za razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima, Zagreb, Stančićeva 6. Tel.: 01/4861-302.

Rok za podnošenje prijava je 14 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama.

Natječaji su objavljeni na internetskoj stranici Ministarstva obrane:

Javni natječaj za ugovorni prijam vojnika/mornara u djelatnu vojnu službu
Javni natječaj za prijam kandidata/kinja za osposobljavanje doktora medicine za časnike/ce zdravstvene službe

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK