Novi restoran zaposlit će još 50 djelatnika

 

McDRIVE DOLAZI U PULU

Novi restoran zaposlit će još 50 djelatnika

Direkt Informator
0
Ilustracija (Arhiva)

U Puli se uskoro otvara McDonald'sov McDrive restoran. Potvrdili su nam to iz ove tvrtke navodeći da bi se novi restoran u najvećem istarskom gradu trebao otvoriti do kraja godine, kao prvi u Istri.

- Nakon otvorenja drugog zadarskog restorana krajem ožujka, McDonald's danas ima ukupno 30 restorana u Hrvatskoj, a u planu su nova otvorenja, među kojima je i Pula. U pregovorima smo s jednim šoping centrom, no još ne možemo točno potvrditi kada će biti otvorenje, potvrdili su nam iz McDonald'sa. Na taj su se način obistinila višemjesečna šuškanja o tome da McDrive dolazi u Pulu.

Pregovori sa šoping centrom

Iako se najprije nagađalo da će se on otvoriti na mjestu Lidla, a na ruku tim nagađanima išli su i radovi na parkiralištu te rasprodaja u ovom trgovačkom centru to su iz ovog njemačkog trgovačkog lanca opovrgnuli. Iz Grada Pule navode kako još nisu zaprimili službeni zahtjev za otvaranjem takve vrste objekta i o ovome ništa ne znaju.

Uzimajući u obzir da Pula ima jedan šoping centar, koji se namjerava proširiti, i još jedan koji je tek u izgradnji, nije teško zaključiti da restoran mora doći u jedan od njih. S tim da je "City Mall Pula" strateški smještan uz pulsku zaobilaznicu vrlo je vjerojatno da će se restoran otvoriti upravo u njemu, nakon što se on bude proširio. 

Izvor:Glas Istre

Direkt Informator donosi

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK