Novi restoran zaposlit će još 50 djelatnika

 

McDRIVE DOLAZI U PULU

Novi restoran zaposlit će još 50 djelatnika

Direkt Informator
0
Ilustracija (Arhiva)

U Puli se uskoro otvara McDonald'sov McDrive restoran. Potvrdili su nam to iz ove tvrtke navodeći da bi se novi restoran u najvećem istarskom gradu trebao otvoriti do kraja godine, kao prvi u Istri.

- Nakon otvorenja drugog zadarskog restorana krajem ožujka, McDonald's danas ima ukupno 30 restorana u Hrvatskoj, a u planu su nova otvorenja, među kojima je i Pula. U pregovorima smo s jednim šoping centrom, no još ne možemo točno potvrditi kada će biti otvorenje, potvrdili su nam iz McDonald'sa. Na taj su se način obistinila višemjesečna šuškanja o tome da McDrive dolazi u Pulu.

Pregovori sa šoping centrom

Iako se najprije nagađalo da će se on otvoriti na mjestu Lidla, a na ruku tim nagađanima išli su i radovi na parkiralištu te rasprodaja u ovom trgovačkom centru to su iz ovog njemačkog trgovačkog lanca opovrgnuli. Iz Grada Pule navode kako još nisu zaprimili službeni zahtjev za otvaranjem takve vrste objekta i o ovome ništa ne znaju.

Uzimajući u obzir da Pula ima jedan šoping centar, koji se namjerava proširiti, i još jedan koji je tek u izgradnji, nije teško zaključiti da restoran mora doći u jedan od njih. S tim da je "City Mall Pula" strateški smještan uz pulsku zaobilaznicu vrlo je vjerojatno da će se restoran otvoriti upravo u njemu, nakon što se on bude proširio. 

Izvor:Glas Istre

Direkt Informator donosi

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK