Finska nova Irska? Hrvati su.....

Finska nova Irska? Hrvate ondje čeka gomila poslova, a evo kako se prijaviti

Foto: ThinkstockFoto: Thinkstock

Više o ponudi poslova možete saznati na online događaju koji će se održati u četvrtak, 12. travnja od 10 do 15 sati po srednje europskom vremenu, a sudjelovanje je besplatno za sve.

Ako se želite zaposliti van Hrvatske, a Irska vam nije dovoljno zanimljiva, možda željeni posao pronađete u Finskoj. Industry Finland je online sajam na kojem se nude poslovi iz ICT sektora (informacijske i komunikacijske tehnologije), a posebno se traže programeri, koderi, web developeri, IoT stručnjaci i stručnjaci za Big Data rješenja, piše tportal.

Finska industrija se stalno širi i raste, osobito u automobilskom i pomorskom sektoru te strojarstvu gdje informacijske i komunikacijske tehnologije imaju ključnu ulogu u digitalizaciji i razvoju industrije te kao pružatelji usluga. Ukoliko vas zanima metalna, građevinska ili ICT industrija, dobra je vijest da se preko interneta možete prijaviti za posao.

Više o ponudi poslova možete saznati na online događaju koji će se održati u četvrtak, 12. travnja od 10 do 15 sati po srednjeeuropskom vremenu, a sudjelovanje je besplatno za sve. Ostale sajmove u organizaciji European Job Days možete pronaći ovdje, a ponudu poslova u ostalim zemljama ovdje.

 
 DIREKT INFORMATOR
 
 
 
 
 
 
Izvor:Poslovni.hr

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK