Finska nova Irska? Hrvati su.....

Finska nova Irska? Hrvate ondje čeka gomila poslova, a evo kako se prijaviti

Foto: ThinkstockFoto: Thinkstock

Više o ponudi poslova možete saznati na online događaju koji će se održati u četvrtak, 12. travnja od 10 do 15 sati po srednje europskom vremenu, a sudjelovanje je besplatno za sve.

Ako se želite zaposliti van Hrvatske, a Irska vam nije dovoljno zanimljiva, možda željeni posao pronađete u Finskoj. Industry Finland je online sajam na kojem se nude poslovi iz ICT sektora (informacijske i komunikacijske tehnologije), a posebno se traže programeri, koderi, web developeri, IoT stručnjaci i stručnjaci za Big Data rješenja, piše tportal.

Finska industrija se stalno širi i raste, osobito u automobilskom i pomorskom sektoru te strojarstvu gdje informacijske i komunikacijske tehnologije imaju ključnu ulogu u digitalizaciji i razvoju industrije te kao pružatelji usluga. Ukoliko vas zanima metalna, građevinska ili ICT industrija, dobra je vijest da se preko interneta možete prijaviti za posao.

Više o ponudi poslova možete saznati na online događaju koji će se održati u četvrtak, 12. travnja od 10 do 15 sati po srednjeeuropskom vremenu, a sudjelovanje je besplatno za sve. Ostale sajmove u organizaciji European Job Days možete pronaći ovdje, a ponudu poslova u ostalim zemljama ovdje.

 
 DIREKT INFORMATOR
 
 
 
 
 
 
Izvor:Poslovni.hr

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK