STIŽE MOĆNI LANAC S VELIKOM INVESTICIJOM!!! U građevinski netaknutoj uvali Pelinovik graditi velebni luksuzni kompleks

STIŽE MOĆNI LANAC S VELIKOM INVESTICIJOM!!! Blizu mjesta Boljomolje i dotičnim lijepim uvalama graditi velebni luksuzni kompleks

Jakov Prkić / 

Riječ je o greenfield investiciji kojom ovaj poznati hotelski operator dolazi u Hrvatsku, točnije u ovaj dio Europe.

Investitor je Arqaam Capital iz Dubaija, koji planira investirati u resort sa svim blagodatima luksuza, i to oko milijardu kuna.Radi se na otkupu zemljišta što od države a druga od privatnih osoba.

 Naime, resort će imati hotel sa 300 soba i 50 luksuznih vila te apartmane, planirano je 240 smještajnih jedinica te 1400 kreveta, a sagradit će se na dosad građevinski netaknutom terenu. Naravno, uredit će se i dodatni sadržaj poput restorana, igrališta, privatnih bazena, fitness centra, teniskih terena i butika.

Na projektu će biti angažirani svjetski arhitekti i dizajneri iz poznatih kuća kao što su Gensler Architects, . ili 2020. godine zaposlit će 400 djelatnika.

- Ovaj je projekt usklađen s tamošnjim prostornim planom i svim dokumentima. Sada će se još u hodu rješavati preostali detalji s lokalnom samoupravom. 

Dodao je da nakon gradnje ovih kapaciteta s četiri i pet zvjezdica cjelokupna destinacija mora podići kvalitetu svojih proizvoda i usluga, živopisno opisujući kako će Hvar dobiti svojevrsni Porsche 

 

- Hrvatska je jedno od vodećih europskih turističkih tržišta, popularna odmorišna destinacija za turiste iz cijeloga svijeta. Naš projekt na otoku Hvaru, znanom po bogatoj kulturnoj baštini i zadivljujućoj ljepoti prirode, predstavlja izvrsnu priliku za daljnje jačanje naše prisutnosti u Europi te istodobno u Hrvatsku donosi vrhunsku kvalitetu usluge i ponude, po kojoj je Four Seasons globalno poznat. Kada ulazimo na novo tržište, uvijek nastojimo pronaći najbolju lokaciju i najbolje partnere koji nam mogu pomoći u stvaranju prvoklasnog, luksuznog doživljaja. Hvar nam nudi dobitnu kombinaciju - vrhunsku lokaciju u uvali Brizenica i snažno partnerstvo s investicijskom bankom Arqaam Capital, iskusnim partnerom koji dijeli našu viziju za dovođenje novog, luksuznog doživljaja u Hrvatsku. Veselimo se što ćemo našim gostima, luksuznim putnicima iz cijeloga svijeta, ponuditi doživljaj Four Seasons resorta u jednoj od najbrže rastućih odmorišnih destinacija u Europi i svakako ćemo nastaviti otkrivanje novih mogućnosti za ulaganje u Hrvatskoj kako bismo dodatno ojačali našu prisutnost ovdje - zaključio je Kash Gohil, potpredsjednik sektora globalnog razvoja i planiranja u kompaniji Four Seasons Hotels and Resorts.

Direkt informator 

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK