Facebook u krizi

FACEBOOK U KRIZI

SVE VEĆA ŠTETA ZBOG SKANDALA Elon Musk izbrisao Facebook profile za Teslu i Space X

foto: Reuters
foto: Reuters
Autor: HINA
Objavljeno: 24. ožujak 2018. u 11:31
 
 
 

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg u svojoj 33. godini suočen je s najvećom krizom u povijesti svoje društvene mreže iz čega se pokušava spasiti nizom isprika i obećanja, no time zasad ne uspijeva stišati kritike.

NEW YORK - Američki milijarder i poduzetnik Elon Musk izbrisao je Facebook profile svojih tvrtki Tesla i Space X, nakon što mu je to kao izazov postavio korisnik Twittera, javlja u subotu dpa.

Korisnik Twittera, na kojem je posljednjih dana vrlo aktualan 'hashtag' #DeleteFacebook, vezan uz aferu britanske tvrtke za prikupljanje osobnih podataka i te najpopularnije društvene mreže, pozvao je Muska da "izbriše SpaceX stranicu na Faceboku ako je muško".

Musk je potom tvitao "Učinit ću to" i od petka navečer nije više bilo moguće pronaći niti njegovu osobnu stranicu na Facebooku niti profile njegovih tvrtki.

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg u svojoj 33. godini suočen je s najvećom krizom u povijesti svoje društvene mreže iz čega se pokušava spasiti nizom isprika i obećanja, no time zasad ne uspijeva stišati kritike.

Facebook je "stvoren kako bi približio ljude", hvalio se još u siječnju mladi milijarder koji je tvrtku osnovao prije 14 godina.

Danas kritičari napadaju društvenu mrežu i njezinog šefa jer je Cambridge Analytica s Facebooka prikupila podatke o 50 milijuna korisnika koje je potom koristila za političke kampanje.

Suosnivač aplikacije WhatsApp Brian Acton je pozvao svoje pratitelje da izbrišu račune s Facebooka, a tražilica Mozilla je priopćila da je oglašavanje na Facebooku stavila na "pauziranje".

I Cambridge Analytica i Facebook tvrde da nisu počinili nikakvo kazneno djelo.

Direkt infomator

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK