MOTEL BUNKER U 21 STOLJEĆU

Beskućnik iz pulskog bunkera i dalje širi svoju straćaru i prima nove stanare

Direkt informator
0
Ivan Kesić (D. MEMEDOVIĆ)

Gradsko zemljište na Punti i sklonište poznato kao bunker kojim Grad Pula upravlja, a na kojem godinama živi beskućnik-poduzetnik koji spavanje u bunkeru naplaćuje drugim beskućnicima, ni mjesec dana nakon objave našeg prvog teksta nije počišćeno. Dapače, smeća je sve više, samozvani poduzetnik svoju nelegalnu "straćaru" koju je dignuo pred ulazom u bunker čak i širi, a prima, kako doznajemo, i nove stanare.

Podsjetimo, samozvani poduzetnik Ivan Kesić ovdje živi godinama u improviziranoj kućici od drva na koju je čak dobio i adresu stanovanja, a spavanje kod njega ili pak u bunkeru ostalim beskućnicima naplaćuje po 100 kuna mjesečno. Sam sebe vidi kao "humanitarca" koji beskućnicima daje krov nad glavom te se brine da socijalnu pomoć koju dobiju "ne popiju odmah".

Na ovu su nas situaciju prije mjesec dana upozorili sami beskućnici, kojima je bilo dosta međusobnog nasilja i problema, a onda su nam svoju priču o konstantnim nevoljama u neposrednom susjedstvu povjerili i prvi susjedi. Ispričali su nam uznemirujuću priču o brojnim svađama, alkoholu i drogi, konstantnim dolascima policije i kola prve pomoći, ali i nepodnošljivom smradu i smeću pored kojeg žive godinama.       

Nužda u kante

"Nisam mogla ne reagirati. U danu kada sam ponovo dobila uplatnicu za garažu, koju redovito plaćam, a godinama joj ne mogu pristupiti, gledam kako moji takozvani susjedi šire svoj nelegalni posjed. Nemam ništa protiv toga da svatko živi na način koji sam izabere, no mora pustiti i nas druge da živimo na miru. To ne možemo, jer otkako su nam se doselili u susjedstvo mi nemamo mira. Ima tu provaljivanja u naše garaže, konstantne buke i vike, svakakvog smeća koje se ovdje nagomilava, pa sve do nesnosnog smrada, budući da nelegalni stanari vrše nuždu u kante koje se nalaze po parceli", kažu nam susjedi u strahu za svoje zdravlje. (Borka PETROVIĆ)

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK