Istraživanje pokazalo da žene vole ljubavni 
'jastučić'

Istraživanje pokazalo da žene vole ljubavni 
'jastučić'

Foto: Shutterstock

Mišićavo i preplanulo muško tijelo ne mora nužno biti prednost u osvajanju žena. Naprotiv, istraživanje koje je provedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da čak 75 posto ispitanih žena više voli izlaziti s malo punijim muškarcima. Većina žena koja je sudjelovala u anketi izjavila je da bi prije izašle na spoj s muškarcem koji ima malo naslaga sala oko trbuha, takozvani ljubavni jastučić, nego s fit muškarcem na kojem se vidi svaki mišić i čiji trbušnjaci izgledaju poput kornjačina oklopa. Čak 96 posto žena koje su sudjelovale u istraživanju kao glavni razlog ovakvu stavu navelo je da su muškarci opsjednuti treningom i teretanom dosadni.

Prema mišljenju stručnjakinje za odnose između muškaraca i žena Tracey Cox, koje prenosi Daily Mail, ovakvi rezultati pokazuju da se žene u većini odlučuju za malo punije muškarce jer ih isklesana tijela podsjećaju na njihove fizičke nedostatke.

 Psihološki gledano žene vjeruju da bi im mršavi muškarci atletske građe zamjerilinedostatak discipline u prehrani i vježbanju i brže primijetili njihove nedostatke – objašnjava Cox.

Gotovo tri četvrtine ispitanih žena izjavilo je i da bi im bilo neugodno svući odjeću ispred vitkih, mišićavih muškaraca.

U anketi su ženama ponuđeni i potencijalni muškarci iz svijeta poznatih i slavnih koje bi izabrale za spojeve, a većina ispitanih (33 posto) odabrala je glumca Colina Firtha kao prvi izbor ispred pjevača Robbieja Williamsa, glumca Leonarda DiCaprija ili pak Jamesa Bonda – Daniela Craiga. Najviše onih koje preferiraju mišićave muškarce mlađe je od 25 godina, dok starije biraju 

“jastučiće”.

 

DIREKT INFORMATOR BIRA ZA VAS NAJBOLJE VIJESTI!

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK