Nitko nije mogao čuti!

Maria Ferting iz Ravene je radila u velikom skladištu ribe. Jednog dana, kada je završila svoju smjenu, otišla je u hladnjaču nešto provjeriti i u trenutku nepažnje vrata hladnjače su se zatvorila te je ostala unutra.

Premda je vikala i dozivala Božiju pomoć, nitko je nije čuo jer su svi već otišli kući, a hladnjača je bila izolirana, tako da nitko nije mogao čuti i da je bio u blizini. Ostala je u ovoj prehladnoj prostoriji te je znala da je osuđena na smrt!

Nakon više sati ova djevojka već je bila već skoro zamrznuta i opraštala se polako od života. Ipak, u jednom trenutku vrata je otvorio noćni čuvar i izvukao je iz hladnjače.

Kada je kasnije pitala čuvara zašto je došao do hladnjače i otvorio vrata, iako to nikada nije njegova uobičajena rutina, on je objasnio: “Radim ovdje već 35 godina.

Na desetine zaposlenih svakog dana izlaze i ulaze, ali ti si jedna od rijetkih koja me svako jutro i svaku večer pozdravi. Mnogi me tretiraju kao da ne postojim.

Danas kada si došla rekla si mi “Dobro jutro, kako ste danas” i nasmijala se. Ali nakon radnog vremena shvatio sam da nisam čuo tvoje “Doviđenja, vidimo se sutra”.Krenuo sam u potraggu!

Te riječi  su me uvijek podsjete da sam čovijek. Znao sam da nešto nedostaje i zato sam krenuo u potragu po tvornici. Tako sam te pronašao.Postupajte prema ljudima s poštovanjem. I čuvar i čistačica su ljudi kao i vi. Cijenite ljude koji znaju govoriti s doktorom znanosti, ali i da budu ljubazni s nekim tko je u tom 

trenutku na nižoj poziciji!


 


DIREKT INFORMATOR

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK