Izraelska burza stvara novu kriptovalutu temeljenu na dijamantima

Izraelska burza stvara novu kriptovalutu temeljenu na dijamantima

Izraelska burza stvara novu kriptovalutu temeljenu na dijamantima
 

Danas imamo preko 1400 kriptovaluta u svijetu. Nova kriptovaluta na izraelskom tržištu ima priliku postati atraktivnija od drugih, pošto se temelji na dijamantima.

DIREKT INFORMATOR

Izraelsko tržište dijamanata je najveće svjetsko tržište koje gravitira oko grada Ramata Gan. Prema izjavi odgovornih, nova kriptovaluta će imati dvije verzije: jednu koja će se zvati “Carat”, te će biti namijenjena investitorima i građanima, dok će druga “Cut” služiti za trgovinu između draguljara i njihovih dobavljača dragog kamenja.

Nova kriptovaluta će služiti za kupovinu dijamanata na izraelskom tržištu, ali će također imati ulogu indeksa koji će biti prihvaćen na domaćem i internacionalnim tržištu. Glavni izvršni direktor burze Eli Avidar je izjavio da će kriptovalutna vrijednost biti temeljena na 25% dijamanata kotiranih u Ramat Ganu, što bi ju trebalo učiniti atraktivnijom od ostalih svjetskih kriptovaluta.

Tri najveće dijamantske burze na svijetu nalaze se u Ramat GanuMumbaiju (Indiji) i Antwerpenu (Belgiji). Prošle je godine izraelski izvoz grubog i obrađenog dijamanta dosegnuo 7 milijardi dolara, što predstavlja gotovo pola godišnjeg proračuna Republike Hrvatske.

Ivor:Poslovni.hr

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK